29 April 2011

Hej på er :) Ska strax gå till bussen och umgås med emelie i Lidköping. Ska köpa sallad och sätta oss hemma hos henne på balkongen tror jag! Vädret är ju inte det bästa just nu men helt okej. Ikväll blir det festligheter, vid stranden med härligt folk, har saknat både min robin och emelie ♥
Men nu ska jag kila iväg, ha en grym fredag så hörs vi imorgon! :)
Robin och jag i Juli förra sommaren :)

sweet sweet are made of dreams

Hejsan allihopa!! Efter skolan idag så mötte jag upp mina fina vän Erika på en fika på Princess uteservering, omg vad dom har goda frukt/bär smoothies!! Senare runt halv fem så gick jag till jobbet och slutade runt halv åtta. Nu är jag proppmätt efter all pannkakor och ligger i sängen väntades på några avsnitt One Tree Hill season 5!!! So excited :)
Jag just nu, haha söt. Har pratat med emelie också och på fredag blir det strand-party hos mamma i Lidköping och på lördag blir det först grillning hos rebecka med goa tjejor och sen fest!! Gött att han en helg man ser fram emot nu :) Godnatt på er

in the schooool

sitter i skolan och chilllar, slutar troligtvis om 30 minuter. Planerar lite inför valborg också, grymt!!

berries and fruits

Hej!! Samma sköna väder idag. Gjorde redovisning och matte prov i skolan idag, båda gick galant :) Om en 40 min så hämtar farmor upp mig så hänger jag med henne till friskis & svettis, ska bli gött och träna nu !
Gick till grönsakshuset förut också, handlade lite jordgubbar, blåbär och banan.
Fyfan va gött det är!!

två muppar två muppar

Osminkade och nyvakna typ. Haha. Skulle dra till renoveringshuset i Skullan och städade

somewhere in brooklyn

Sitter ute på balkongen, har mitt påskägg bredvid mig och sitter och arbetar av lite skolarbeten. Ska strax börja med matten, senare drar jag och syrran och fortsätter med matten där och tar även ett härligt bubbelbad. Härlig måndag :)
Haha jag just nu. Wasn't prepared to photographed

thoughts

känner att jag ha lite att tänka nu nu ikväll, vet inte riktigt hur jag ska göra med vissa saker. Jag har alltid så mycket för mig hela tiden och sätter jämt höga krav på mig själv i både skolan och i allt. Glömmer att tänka igenom saker och ting då och då, får ta det nu helt enkelt
Saknar redan min bästa vän Emelie, skulle behöva tjejen i min säng denna kväll ♥

Easy day

Sitter i min bäddade säng just nu med filt under mig, telefonen bredvid väntades på samtal från emelie, min mac och spotify. Jäkla härlig kväll måste jag säga. Skulle egentligen dratt till Amanda där lite annat trevligt folk var, men jag kände att jag verkligen inte orkade, inte efter en heldag med jobb. Lite tråkigt men så är det.
Blir en lugn kväll alltså, tidig också om jag inte gissar fel. Imorgon kommer det mest bli studier ute på balkongen, matte och lite annat :) Nu ringde Emelie också, vi hörs pusss

Söndag

Idag är det söndag och ska snart snöra på mig conversen och sätta mig i bilen på väg till jobbet. Slutar runt 5 idag så vi hörs då. Just nu lyssna jag på Coconut Tree - rätt bra alltså!! Ha en fin söndag allihopa :)
Jag älskar mitt Lidköping - Mysigare stad får man leta efter

Grattis Grattis Grattis Grattis

Från Juli 2009
Grattis Emelie 17 bast! Ett år närmre siffran arton och ett år närmre döden, hoppas du njuter av denna dag. haha pusss äskar dig min lille snopp!!!! ♥

Påskafton 2011

Idag är det påskafton och det firas med festligheter, drar till Martina nu för lite grillning och sen kommer det mer folk så blir det fest!! Ha en bra kväll allihopa!
Drog på mig mina svarta uppvikta jeans från Gina, brunt skärp från Bikbok och ribbat linne från H&M. Solglasögon från Glitter. Skön outfit, lite somrig och enkel!!

sun sun sun

Såhär har jag hängt idag hela dagen, kom hem från jobbet vid tolv och satte på mig bikinin och solade :) Sen drog jag på mig jeans shortsen och farfars gamla skjorta, så jäkla gött!! :)

13.15

Hej på er! Nu kommer väl bloggen börja uppdateras som vanligt igen tror jag, sitter och äter morötter just nu och ska strax ta på mig bikini och lägga mig i solen med matteboken. Har jobbat nu imorses så är helt slut.
Ikväll blir det lite festligheter, drar till min vän Erica och det blir grillat och kubb med fina vänner :)
Ha en fin dag och var ute i solen så mycket ni kan, det är ju så jäkla härligt!!

 

 


What do I see? It's summer in the air

En liten bild shoot på vad påsklovet hade att erbjuda, än så länge

What do you think?

Hmm, funderar på att ta en liten "blogg-pause" under påsklovet som kommer nu, jag är inte helt hundra men funderar på det. Ska höra med Emelie sen, det kommer bli mycket träning och umgås med Emelie nu på lovet så jag prioriterar hellre det.
Nu sitter jag i alla fall hemma och ska strax gå till skolan, missade första lektionen då jag vaknade halv nio men nu har jag duschat och är fräsch. hahha var ju tvungen att duscha nu för igår när jag kom hem vid nio från träningen var jag skit trött och svettig och somnade i min säng, så det var därför jag försov mig. Jag vaknade med smink, träningskläder, svettigt hår och oborstade gaddar. MYSIGT
Men som sagt, nu ska jag tralla iväg. Ha en bra sista skoldag :)

Box

Hej på er! Sitter och kollar på The day after tomorrow just nu, ska ha sett den i skolan. Var i skolan idag vilket var ganska ovärt, men chill ändå. Sen har jag tagit en fika med Simon och om en timme ska jag träna box på Actic :) Vi hörs imorgon C.U


Vänner

Kom hem för några min sen och ska strax äta något, vid 5 - halvsex beger jag mig mot stan för en fika med fina vänner och sen bio. Det blir Lingon-filmen för andra gången!! Pusss ♥

Mönstrat

Köpte dessa fina mönstrade byxdressarna från H&M för någon vecka sedan, blir skit snyggt till bruna ben i sommar!! 199 spänn st

What else??

Vad äter jag för andra gången idag?? TACOSALLAD. tacos är fett gott. Nu har jag även i min favvo-krydda, spice mix explosion xtra hot!!! Fett god. Brinner seriöst i munnen, älskar stark mat.

School

Hej på er! Sitter i skolan just nu och om 30 min ska jag få en ny kund, ska ge henne ryggmassage och en ansiktskur :) Vi har en spa-dag här i skolan, då vi samlar in pengar till klassresa!
Tidigare så var även jag och Amanda på bakeOf och jag åt världens godaste taco-sallad. Skit gött.
Slutar runt 18 idag så det blir en lång dag, ska även färga håret ikväll :) Ha en bra Tisdag, pusss

Sol

Ååh vilket fint väder vi har haft idag, eller fint? Det har varit GRYMT!! Skolan rulla på, hade lite över en timmas styrke-träning, tralla hem till Amanda i vasastan och åt mat, solade, hade ett eget zumba/gympa pass på hennes haha balle, hennes pojkvän kom, vi åt kiwi, vi gungade och jag gick hem, jag åt grillat, jag har duschat och nu sitter jag i sängen.
Hehe stekiga brudar, har garvat så jäkla mycket idag. Skön tjej säger jag bara, skön tjej!!

Saturday shoot

Syster tog lite bilder på mig
Syrran!!
Min fina styvmamma som väntar barn med papi
När vi åt på O'Learrys och efter bowlade :)
Nu har ni fått en riktig shoot av min lördag, som var riktigt trevlig. Nu har jag kommit hem från jobbet och ätit (chicken tika masala) hehe och ska strax sätta på mig mjukisar, plugga och sen sova. Puss

Godmorgon

Godmorgon. Vaknade runt halv åtta och kokade havregrynsgröt och fixade mig. Nu ska jag ta en promenad i det fina vädret till Feelgood för 3,5 timmars jobb. Sen ska jag och syster träna ute :) Får se om det blir yoga eller zumba. Men vi hörs i eftermiddag så får ni se mina inköp dom närmsta dagarna :) Pusss

Ronjis

Hej på er! Fredag idag, jäkla härligt om ni frågar mig! I skolan blev det eng-gram prov, efter det lite shopping med Amanda, så längesen jag umgicks med henne efter skolan. Saknar lite att vi varje lunch tog en tacopizza på American Pizza Today♥ Idag har jag även hunnit med ett Gympa Bas Puls - pass på friskis&svettis. Farmor tog med mig och lillsyrran och fyfan vad det var SVETTIGT. Lär ju komma tillbaka dit mer gånger.
Nu har jag och syrran vart på hemmakväll och köpt godis, sitter fortfarande i träningskläderna och inte duschat än (hahah jädra fräscha tjejor) och ska sätta på Can't buy me love. Ha en fin fredag, fartfylld eller ej.:)
En söt bild på en söt Ronja (som förävrigt är läskigt lik Vilma i skärgårdsdoktorn). PEACE

Godnatt Sverige

åh idag har ju inte varit någon vidare uppdaterings-dag. MEN till mitt försvar så har jag ursäkten att jag shoppat, shoppat, pluggat och tränat! Köpte mycket fin fint inne på bikbok, en förjäkla härlig byxdress från H&M och imorgon kommer jag (tyvärr) köpa en likadan fast prickig, kan ju inte bestämma vilken jag helst vill ha. Även ett förjäkla snyggt halsband från Glitter, oh my gosh det bara ni måste se sen!! Men sen är det sluthandlat för denna månaden, om två måndaer åker jag ju till Grekland en vecka och sen Öland en vecka så måste ha pengar då också. Imorgon kommer ni få se alla mina inköp, imorgon kommer bli en jäkligt härlig och go dag tror jag. Färgade även håret idag, ingen stor skillnad, fick bort utväxten i alla fall.
Saknar dig emelie, hehe bild från 2009! Mycket kan förändras, mycket kan förändras.

Shoppaholic

FYFAAAAN VAD JAG SHOPPAT I love it

10.09

Godmorgon!! Sitter i skolan och har medicin just nu :) Slutar denna lektionen 20 i elva och då ska jag och mandie gå och köpa mina jeans shorts :) Imorgon ska jag även köpa en byxdress och ett grymt snyggt halsband. sen får det vara nog med shopping. Idag ska jag även träna och sen plugga på engelska grammatik. Ha en fin dag !!

Days

Imorgon är det 50% på allt i hela BikBok butiken här i Skövde :) Så jag tror jag ska köpa mig ett par shorts som då endast kostar 150 spänn bara. Värt!!
Nu ska jag strax lägga mig ner i sängen och kolla några avsnitt OTH, Sov så gott ♥
Dessa kommer det nog bli om dom finns kvar, springer nog in vid någon rast :)

An old one

Heheh titta vad jag hittade på Youtube, det hade tydligen lagts upp. Detta var alltså från förra veckan :)

Jambia Jambia Jambia

399 spänn så är den din, från BikBok

it's hard to belive

Ska äta fläskpannkaka från igår och sedan vila lite till innan jobbet, gick hem tidigare från skolan idag. Får nog ta på mig mina glasögon lite oftare om jag ska slippa huvudvärken, snart kommer det upp bilder på min nya jumpsuit!! Puss

Frukost

Godmorgon, är ni vakna ännu?? Jag ska strax gå till skolan, ska bara äta upp mina bullar jag har bredvid mig Hahah gissa vad jag och min familj satt och gjorde klockan halv tolv inatt?? Åt nybakta bullar med varm mjölk, apgött!!
Idag har vi i alla fall ett engelska gram.prov, slutar klockan tre och jag kommer jag jobba idag från halv fem till halv åtta. Men vi får hoppas att dagen går fort, Pusss!
Apgött vare ja, hehe

Vart vill jag hamna?

Idag så fick jag ett mail från en läsare (blev väldigt förvånad), det stod att hon gärna skulle vilja veta lite mer om VART jag vill hamna och bo i Usa. Jag har inte skrivit så mycket om detta ännu då det är ett antal månader kvar men det börjar väl närma sig nu..
Först så hade jag väldigt höga förhoppningar om vart jag skulle hamna och jag funderade länge på att välja region/delstats val. MEN så sa hon på intervjun att det bästa är om man inte väljer alls, för då är chansen större att hamna i en riktig amerikansk familj.
För någon månad sedan var jag mycket inne på Californien, La och där borta. Visst det skulle vara grymt kul att hamna där, men dit kan jag åka på semester. När min familj kommer och hälsar på i maj som vi tänkt, så kommer vi åka runt i Usa då det är ganska billigt att flyga inrikes. Så då kommer vi besöka New York, Cali, San Fransisco, Florida osv.
Det jag skulle tycka vara riktigt kul och som skulle förändra allt något så enormt är att hamna i någon country-stad. Texas skulle vara riktigt coolt, även Tennessee, Alabama, Kentucky, Virginia... Det skulle vara grymt, att få höra country musik vart man än är och gå runt i det riktiga Amerika. Där skulle det vara riktigt roligt att hamna, men jag har inget speciellt ställe jag vill hamna på. Jag försöker att inte ha så höga förhoppningar som möjligt, jag vill att detta året ska bli så bra som det kan bli och inte att jag ska behöva vara besviken på att det inte är som jag trodde det skulle vara eller ville att det skulle vara.
Så nu vet du lite mer om vilka ställen jag är intresserade av, Hoppas ni blir nöjda med det :)
Hannah Montana the movie spelades för det mesta in i Tennessee!!

In summer i would wear..

Har kollat på beach-kläder den senaste timmen med Louise och nu såg jag att michi.se hade gjort ett kollage, så jag gjorde detsamma. Detta vill jag gärna gå runt med på stranden
r

Snygg vit transparent byxdress, färgstark bikini och ett par härliga flip-flops. Allt är från H&M


Fläskis

Nu är fläskpannkakan inne i ugnen och jag är vrålhungrig. Lollo ska även baka bullar nu och fyfan vad gött det ska bli. Ni förstår jag är sådan som älskar bullarna innan dom åker in i ugnen, och när man rullar degen med kanel-+socker kanterna, jäklar vad gott! Har väl inget mer att säga idag, imorgon är det en lång dag med många tråkiga lektioner. Får väl sitta och drömma mig bort till usa, är ju bäst på att göra det. Hörs imorgon C.U

5 April 2011

Har precis lagat havregrynsgröt (får bli min lunch idag, orkar inte laga någon annan mat). Ska strax ta en promenad till staden och göra lite ärenden. Annars har dagen flytit på bra, hur har eran dag varit??
Försov mig imorses också, vaknade runt halv nio och jag skulle gå till skolan klockan nio. Hann inte med någon frukost :( Senare idag ska jag för det mesta plugga lite grammatik och läsa bok. Låter som en skön dag. Hörs ikväll :)
I skolan efter 40 min massage!!

nattinlägg

Har precis kollat klart på The Karate Kid med Jaden Smith. Grym film, ångrar inte en minut av det jag sett från filmen. Nu ska jag i alla fall sova, tror det är första gången jag somnar såhär sent nr det är skola dagen efter? hahah cool jag är. Men ni får väl sova så gött, sova vidare alltså. Har sovmorgon imorgon så går upp vid halv åtta, göttt!


Second Hand

Riktigt snygg kavaj hittade jag. Skjortan kommer även användas flitigt i sommar till en brun hy och instoppade i höga jeansshorts. Färger är riktigt hett i vår/sommar!!
(hehe ronja, jag var tvungen att köpa den, det var den som du pratade om)

GULT ÄR INTE FULT

Godkväll allihopa! Har precis skickat in dagens skolarbeten och ska strax sätta på en rulle film, denna kväll blir det The Karate Kid. Har inte sett den än :)
Idag har varit en riktigt bra dag, vårkänslan har bubblat omkring i magen och jag har fått umgås ett par timmar med min andra halva. Jag har även fyndat lite, som ni får se senare :)
Är jäkligt sugen på att hänga upp boxningssäcken här oss pappa nu också, vet bara i inte vart?? Undra om dom tål regn? Nej det får jag ta reda på, kanske den gör. Men slänger upp det jag handlat idag så hörs vi imorgon :)
En glad Emelia i det fin-fina vädret!!

Spring

Hej! Nästan hela dagen i skolan blev inställd så efter den sista lektionen runt halv elva stack jag upp till tandregleringen och spände åt tandställningen. Nu har jag ätit och och är fit for fight för shopping med Emelie och hennes familj här i Skövde :) Så nu tar jag på mig brillorna och tar en promenad till city!
Jacka från BikBok med egen pimpning
Ribbat linne från H&M
Shorts från Zara
Converse från DNA

Söndag

Hej på er! Har haft fullt upp hela dagen, vaknade upp vid emelies fötter idag. Tror ni jag blev glad eller? Inte varje dag man ser sin bästaväns fötter det första man ser på morgonen. Ne men riktigt härligt att ha henne där bredvid mig, sen kolla vi på The last song (om jag lipa, emelie tog ju självklart fram kameran och filmade också hehe)och sedan åt vi frulle, tog en promenad till bussen som förde oss till stan. Vi solade, drog hem till henne, gick till bussen som tog mig hem, tog en promenad och sedan hamnade jag i skövde!!!
Nu ikväll har jag varit barnvakt, rensat hela min garderob och bytt ut vinterkläder till vårkläder. (måste rensa lite nogrannare snart igen) och packat upp allt från 2 veckor i lidköping. Så har min söndag sett ut exakt, har även hunnit äta en god middag på hemmalagade biffar och potatismos. Gött :)
Nu ska jag lägga mig ner i sängen och läsa bok, sedan stänga ögonen och sova. Hörs imorgon Pusss ♥

I say go, and you say what? GO

Sitter i sängen med emelie, så jäääkla gött att bara umgås med henne. Min fina bästa vän ♥ Så nu har vi vart på Skaras badhus hela dagen. Kom dit vid 11 då ellen åkt dit med ögonbindel, ahhah hon fick veta vart vi va när vi var i omklädningsrummen!! Men det blev en riktigt lyckad dag, har tagit en fika mpå garströms också, gött med dammsugare!
Ikväll blir det tacos, godis och någon bra film! Hörs senare ikväll, puss på er!! :)

nice nice nice

Min snygga skinnjacka som gör mig ännu mer tuff med mina nitaaar! NICE

Godmorgon världen

Godmorgon på er!! Idag är det lördag och jag ska strax borsta tänderna för att sedan åka iväg till resecentrum och träffa mina brudar. Idag blir en bra dag, det blir överraskningsdags för ellen som fyllt år, hehe hon har ingen aning om vart vi ska. Så nu har jag packat skinnväskan full och är redo för lite surpriseee! :) ha en fin lördag allihopa!!
Från januari då vi firade Julia, längst ute på vänster!! ♥

Godnatt Lidköping

Nu ställer jag klockan på 8.30 och sätter på en film, How to lose a guy on ten days blir det. Jäkligt härlig film tycker jag :) Skinjackan får ni se imorgon också, nu säger jag godnatt!! ♥

details

Fortsätter med att pimpa min skinjacka och sedan väskan!!

Gifts

Hej på er!! Har precis kommit hem från jobbet, fick med mig en påse hem med lite småsaker :)
Tre nagellack från vårens hetaste färger. Body lotion, läppglans från Maria Åkerberg, Lack-remover penna, tre graffitti nagellack, en fet olivtvål med åsnemjölk och två papperskort med aroma-dofter som man ska ha i garderober!!
Nu ikväll så ska jag träffa emelie förhoppningsvis, om hon ringer tillbaka :) Hörs ikväll

Skin Back-Pack

Här är den snygga skinnväskan jag hittade på Nossebros marknad! Håller även på att fixa lite nitar på den, har bara hunnit med två nitar än sålänge men fler kommer det (kanske). Här har ni även dagen outfit. Jeans Ginat, Ribbat linne H&M och mocka-skjorta H&M. 199 spänn för denna väska

1 April 2011

Godmorgon på er!! Idag är det första April som alla säkert vet, fredag, sista dagen på praktiken och första dagen på helgen!! Vid 18 drar jag hem och packar väskan, sen drar jag mig vidare till Emelie för en myskväll ♥ Jag slänger upp bilder på väskan om någon timma också :) Pusss på er och var försiktiga så ni inte blir lurade, hehe.

RSS 2.0