today is a great day

Hej på er! Har legat ute i någon timma nu, sen klockan tre till och från. Det är ju as gött väder ute. Tummen upp för shorts igen!! Hur mår ni då? jag mår toppen, har lite saker som oroar mig. Vissa saker av dom har lite med usa att göra,
  • Amerikanska ambassaden. Hur fan ska jag göra?? Det finns en tid 22 juni, dom har passet i två veckor och jag åker till grekland 23 juni. Blir lite tight där, sedan har dom en tid 5 juli eller vad det var, tyvär så är jag på Öland då, antingen får jag på något sätt ta mig till stockholm över dagen från öland och gå på intervjun. Eller så fixar jag ett tillfälligt pass till grekland som kostar ca 1000 spänn och bokar tid den 22. Eller... så åker jag helt enkelt till öland lite senare. Men veckan i öland med min mamma är den enda veckan jag har med henne, sedan jobbar jag resten av juli och någon gång i augusti åker jag. Kan vara 1 augusti och det kan vara 1 spetember. Jag vet ju inte så jag vill ta vara på tiden med mamma.
  • Hur ska jag göra med datan? Får inte ta med mig min mac från skolan, och den vi har hemma är helt jävla cepe. Någon som har något vettigt och trovärdigt tips?
  • FAN!!! Kom just på att jag inte bokat för mina sprutor, jag måste göra det imorgon!!! Fan också...
Vill hitta på massor med saker nu, träffa kompisar, träffa min familj hos mamma.. Imorgon är det vanlig skola sen är jag ledig torsdag,fredag,lördag,söndag och måndag. Sedan är det bara 4 dagar kvar i skolan nästa vecka varav ingen med vanliga lektioner. På lördag ska jag träffa erica, släkten kommer hit och firar mamma(louise). På torsdag kanske jag ska hänga med på båtresa med klassen, ta båten till någon ö och grilla och ha det bra. FAN nu glömde jag ju av att jag jobbar på lördag förmiddag och heöa söndagen haha. Aja jag då behöver jag inte oroa mig så mycket för helgens planer då...
Tänkte snart ta en dusch och sedan ta en promenad och handla massa frukt till imorgon, då ska vi fika med skolan i boulonger! Ja, det låter som en bra ide :)

school for cool

nu drar jag mig till skolan, väntar ivrigt efter ett mail från EF då jag skickade iväg ett till dom igårkväll. Berättar mer om det senare, pusss

my life in pictures

Detta är en liten bild av hela mitt album, många många mer sidor än dessa. Jag är jäkligt nöjd i alla fall!! detta tog mig sex timmar i sträck, jääklar vad jag satt länge. Bra jobbat emelia!!!

update

Update: Bilderna har kommit och jag är igång för fullt, ni får se senare på resultat :P

it's an owl city

Ett fint halsband från två fina människor, nämligen rebecka och jessica.

pyssel

Oj oj oj, statistiken blir bara högre och högre. När jag startade bloggen hade jag runt 5 stucken i början, nu har den kommit upp i 35. Vem fan läser min blogg? haha så intressant kan väl mitt liv inte vara hehe :)
Idag så sprang jag ner till hem&Hobby och sen Japanphoto för att köpa lite saker till mitt fotoalbum :) Bilderna är påväg nu och förhoppningsvis kommer dom idag eller imorgon :)
Detta var vad jag köpte, albumet köpte jag dock för ett tag sen på Ö&B. Ynka 39 spänn, det är ju fotona som ska vara proffsiga, inte själva albumet. Det ni ser framför er är alltså svart album innehållande svarta hårda matta papper. Sedan en självhäftande tejpmanick, ljusgröna glasfärgade blommor, gröna och rosa blommor, vitt broderiband och två pennor, en i silver och en i orange/gul. När bilderna har kommit och jag pysslat klart får ni se resultat :)

avresemöte - check

Jag vet att många uppskattar att ta kort på papper vi får osv, och jag vet att jag själv uppskattade det väldigt mycket av andra förut! Så nu tänkte jag visa allt jag fick.
En bok med innehåll av i stort sett hela året, hur allt kommer att vara och tips på hur man kan bli så förberedd som möjligt!
En plastficka man alltid skulle ha i plånboken, det står massa viktiga telefonnummer och på baksidan är det en flik där man ska sätta in ett mindre papper med andra viktiga nummer som man får senare.
Vet inte riktigt vad detta är, har inte kollat igenom allt än. Fram och baksida var det i alla fall.
Sim kort vi kan ha i USA, kommer dock höra med min hostfamily om hur dom gör med telefoner, så ska jag hitta något billigare och bättre med fria mess.
Ja, lite tips helt enkelt för att få ett så lyckat år som möjligt.
Lite papper, välkomst broschyr b.la.
Och sist men inte minst, den välkända och vackra EF väskan. Denna ska man då ha med sig på flygplatsen, tillsammans med handbagaget så vi kan hitta andra utbytesstudenter på flygplatserna.
Avresesmötet började då klockan tolv, så redon vid 8.30 satt jag och mamma(louise) på tåget påväg mot göteborg. En timme senare var vi framme och började promenera längs avenyn, tog en fika på Cappuccino och fortsatte sedan promenaden, vid halv tolv var vi framme vid skolan där mötet skulle äga rum. Det flöt på i 2 timmar, fick en fika-pause på 15 minuter då vitamin-well och frukt erbjöds. Sedan var det 2 timmar till med massvis med information och sedan 30 min med gamla utbytesstudenter. Det var det bästa på hela mötet, returneerna!! Dom slank in med lite kommentarer, tips och handlingar dom gjort bland alla information på mötet och jag kan ju bara säga att det var jäkligt svårt att sitta och kolla på dom som höll i mötet när ena killen Oscar som var returnee var himlans snygg. Att han flirtade med gjorde ju heller inte det hela värre. Jag kom hem vid åtta och nu sitter jag i sängen med halvt öppna ögonlock, tror jag ska ta och sova nu. Har faktiskt haft en riktigt mysig och bra dag, fast vill bara tillägga ett förlåt till mamma som fick stå ut med mig dom senaste fem timmarna då jag var a pain in the ass, var jäkligt trött!!

weekend summary

Först klassfotbollen då min lill-syrra spelade för första gången, sedan på lördag kväll så bjöd jag hem tio fin fina tjejor för fajitas, kladdkaka, sällskapsspel & mycket skratt!! ♥

hej hej hej

hej på eeer! Nu sitter jag hos emelie och vi har varit och kollat på klassfotbollen, min lilla syster spelade och det var så gulligt, haha såg ut som en liten köttbulle på planen(alla var i en klump)- Nu ska vi ta bussen till skövde och förbereda för min tjejkväll, kommer bli a great night!!! Pussss på er

angående visum

Nu har jag gjort klart nästan alla handlingar man ska göra innan jag kan boka tid hos ambassaden (känner mig ganska efter). Nästa vecka ska jag bara till banken och betala för visumet, sen få en stämpel och sen boka tid :) Hoppas jag får någon tid samma vecka då också.... Nu har jag i alla fall gjort klart den "elektroniska delen" som dom kallar det.
Här är visum informationen, var inne på expert idag och tog visumfoto. Haha fyfan vad dåligt, ett tips till er andra utbytesstudenter som ska åka i år eller nästa år och inte tagit visumfoto än, GÖR DET HEMMA! På papperna står det att man kan gå till expert och göra det, med du gör det bättre hemma. Jag fick beskära, redigera för att bakgrunden faktiskt skulle vara VIT och förminska bilden. aja, 200 spänn fattigare och ett halft visum rikare gör inte mig någonting i alla fall. Jag mår prima jag!!!

EF avresemöte

Varje dag kollar jag min mail, om jag ska vara exakt så är det väl cirka 30 gånger om dagen.
Idag fick jag ett.
På söndag blir det avresemöte, lite si sådär taggad vaaa!!!

26e maj 2011

Nu har jag laddat upp för ett avsnitt one tree hill. Senare ska jag möta upp hannah och jessica för att baka!! :)
3 knäckemackor, 2 kakor och apelsin/honungsmelan juice :P Hörs sen!!

texas

  • Förbrytare är ålagda att ge sina offer 24 timmars varsel, där de underrättas om vilken förbrytelse de skall utsättas för
  • I Kingville är det olagligt för grisar att para sig på stadens flygplats
  • Det är förbjudet att sälja sitt ena öga
  • Man får inte mjölka någon annans ko


just can't do it....

jag kan inte sova och jag kan inte somna. det går bara inte, ligger bara och tänker på simon och khaled. idag på begravningen såg jag simons bror, fan han var helt förstörd alltså. så jäkla sorgligt att se honom så, och det har verkligen fått mig att tänka. så nu kan jag inte sova. att se hans lillebror i 14-årdsåldern vara så jäkla ledsen, det var enda anledningen till att jag började gråta. då insåg jag hur mycket detta påverkar alla, och hur sorgligt och ledsamt detta är. jag vet inte vad jag skulle göra om jag miste min bästa vän eller någon i min familj, jag skulle inte klara av det. jag skulle seriöst inte kunna leva mer, döden är ett av de värsta sakerna jag vet,

sorgligt

jag klarar inte mer sånt här nu. Idag när jag slutade skolan så gick jag, denise och amanda till Simon Khalaf's begravning, vi stod utanför när dom kom ut med kistan osv... Det var så himla sorgligt, jag grät konstant hela vägen hem på cykeln. och det som är ännu värre är att jag inte ens känner dom, jag kommer aldrig lära känna dom, aldrig den chansen. Imorgon är det Khaled Elhakim's begravning.... nu ska jag kolla one tree hill och tröst-äta knäckemacka!

precious

nu ska vi kolla på filmen precious i klassen, hörs senare !!

countdown


sverige sverige sverige

vad är det för väder? Det är storm, strålande solsken och spöregn?! Juste jag tänkte visa er mina nya gladiator-sandaler. Har nästan inga sommarskor längre, rensade allt i höstas då alla var ja lite inte så nya!! Så jag trallade in på skopunkten och hittade ett par fina, såg dom först hos denna tjejen då hon undrade vilka som var snyggast, svarta eller bruna!!
Nu ska jag ta cykeln och trampa iväg till affären!!

ansökning om visum

fyfaaaan vad det här är huvudvärksbildande!!! Har suttit i 1.5 timme med bara visum ansökning på internet, och den är inte ens klar än. Jag har gjort det mesta, det är några kapitel kvar (är kanske 20 totalt) och innan jag gör dom sistsa måste jag gå till expert och ta ett visum-foto, jäääklar vad sköjj. haha vet inte ens om jag var ironisk där eller inte, för allt jag gör inför mitt år i USA tar mig bara längre och längre fram, så på något sätt är det roligt ändå.
saker jag måste göra just nu inför usa:
  • ringa vårdcentralen och boka tid för 1 polio spruta, 2 dtp sprutor, 1 mmr och sedan en tid för sista hepatit B, har ett datum men ej tid tror jag? Ska alltså boka tid för 5 sprutor, jag längtar!!!
  • gå till expert och ta foto och be att få det digitalt
  • fylla in dom sista ansökningshandlingarna på internet
  • fylla i visumpapperna
  • boka tid hos amerikanska ambassaden. måste få tid mellan 30maj-6juni eller 1 juli
  • fixa antingen visa-kort eller ica-bankkort då jag hört av andra utbytesstudenter att det funkar att ta ut pengar gratis i USA med det kortet
Och trust me, det finns säkert massa mer jag måste göra!!!

passport

Mitt nya pass kom förra veckan, ni får skratta hur mycket ni vill för det har jag gjort!!

deep talk

Åh jösses min fagra, har haft ett samtal med daddy i år och dar nu. Äntligen, efter FEM år och 278 dagar jag stått ut, med dess låååånga lååånga samtal... ack så skönt att det är över!!
Om vi ska hoppa över den mindre seriösa biten och komma fram till den seriösa(om det nu går), så ville jag nu bara säga att ja, jag har haft min stund med pappa, dom är hemma. jag har fått godis. jag har fått en utskällning. jag har fått två kramar (inte varje dag). jag har fått en sprillans ny ide. jag har fått sug. jag har fått längtan. jag har fått insporation. ja, listan kan göras lång...
Nu ska jag soooova, och inte lägga upp min seriösa (någon som hörde oseriösa??) videoblogg, kanske om fem år... eller sju!! Så säger vi, det blir sprillans superb galanté ♥

dagens lista

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Emelia Helena Samuelsson

Smeknamn: Olika! bl.a. melia och mela

Låt som när du är ledsen sörjer till: Finns många.

Beroende av: Äpple!!

Vad tror folk om dig: Något bra hoppas jag

Stämmer det: -

Vad får du oftast komplimanger för: Olika, hår, hy och ögon

Vad säger du för att imponera på någon: Haha, har ingen aning.

Hur imponerar man på dig: Testa mig.

Brukar du skratta för dig själv: JA

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: "Good morning. Nu har vi en timme till färjan men ska handla lite godis innan. Kram"

Var bor du: Skövde

Trivs du där: Jovars.

Äger du några converse: Orginella,vit.

Sprit, cider, vin eller öl: Får väl vara lite feminim och säga cider.

Brukar du bli för full: Har aldrig hänt.

Är du allergisk mot något: Nej.

Hur svarar du i mobilen: Hallå?

Antal timmar sömn inatt: 8 timmar.

Brukar du komma i tid: Oftast.

När mår du bra: När jag är lycklig, mycket som gör mig lycklig.

När blev du fotad senast: Igår

Hur känner du dig nu: Trött och opepp inför morgondagen..

Vanligaste färg på dina kläder: Naturliga färger.

Vad tycker du om fötter: Fötter är liksom.. fötter.

Vad saknar du: Listan kan bli lång.

Hade du en bra kväll igår: Kall men trevlig.

Favorit dryck på morgonen: Te eller Juice

Rakar du benen: Ja.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Till vardags: runt 22.00

Är du blyg: Nä.

Sysslar du med någon idrott: Bara gym/springer ute

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Möjligt, dock har det inte hänt mig.

Har du spytt offentligt: Har hänt.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Mycket!

Är du nöjd med ditt liv: Jag ska inte klaga.

Är du bortskämd: Vill jag inte påstå.

Vad gör du i morgon: Fikar med en gammal väninna

Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Ser inte upp till någon speciell.

Vad längtar du till: Grekland, sommar och USA.

Har du bra vänner och äkta vänskap: Absolut!

Vad använder du för schampo: Tar det som finns.

Hur gammal är du: 17 år.
Tycker du om någon nu:
Definitivt finns det känslor inblandade.

Gröna eller röda äpplen: Röda

Gillar du golf: Så länge det går bra!

Vilken tid gick du upp idag: 06.40

Har du sovit i din egen säng inatt: Nej

Har du strumpor på dig nu: Svar, ja.

Är det okej att gråta: Pfft, ehm ja? asså va

När grät du senast: Nu i veckan.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: RESA!

Bär du glasögon eller linser: Glasögon, allt för sällan

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Så länge jag tycker det ser bra ut spelar det ingen roll

Har du piercing: 3 st-

Vill du gifta dig: Ja.

Vill du ha barn: Ja.

Solar du ofta: Om det är soligt, föredrar att bada

Är du bra på att laga mat: Vill jag inte påstå.

Är du flygrädd: Nej.

Hur vig är du: Nja..

Är du musikalisk: Taktkänslan har jag, så jodå.

Vad dricker du helst när du är törstig: Något kaaalllt.

Vilken är din favoritglass: Choklad

Tror du på ett liv efter döden? Vet ej, men skulle vara kul.

Tycker du om sushi? Inte min grej det dära

Vad äter du helst när du ser på film: Lösviktsgodis/choklad/vatten

Har du tandläkarskräck: Mer stamkund än vad jag är går inte.

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Både och.

Vilken ögonfärg har du: Bluue.

Har du någon gång gråtit dig till sömns: Har hänt.

Biter du på naglarna: Nej.

Röker du: Nej

Hur ofta tränar/motionerar du: Någon gång i veckan.

Senaste låt du hörde: On the floor - Jlo


Illinois

  • I Oblong är det förbjudet för kvinnor att ha samlag under jakt eller fisketur på sin bröllopsdag
  • Det är förbjudet att ge en tänd cigarr till en katt, hund eller annat sällskapsdjur


lördagen den 21a maj 2011

hejsan allihopa!! Sitter och kollar på two and a half men just nu ich dricker juice, är så jäkla sliten. Det blev inget med amanda idag så ikväll sätter jag mig på cykeln och trampar iväg till farmor, där blir det mys med godis och bubbelbad!! väldigt skönt. Ni får ha en bra lördag, hörs imorgon!!

it just happens

sitter och äter tacosallad by me. har jobbat och ska tillbringa dagen, kvällen och natten med amanda.
vila i frid Simon Khalaf & Khaled Elhakim ♥

today

emelia sjutton år och elva dagar

soccer game 20/5 2011

fin fin kväll med mallan ♥ Nu ska jag gå upp och göra te och kolla one tree hill

best store ever

BikBok
199 - 149 - 129

football

Rätt slapp dag och jag får säga så, skola i tre timmar varav 1,5 är utomhus var rätt gött! Shoppat lite har jag också gjort, nu ska jag fixa mig lite och sedan tar jag cykeln till feelgood för att träffa mallan. Saknat det bruden, vi ska kolla på fotboll och ha det lite si så där smått mysigt :)
Hörs ikväll !!!
Snygga!!!

frulle

Sitter och äter en jättegod frukost, A fil med bananer och K-special i och sen grovt bröd med linfrön, solroskärnor och pumpakärnor, och däremellan ost, gurka och salladsblad!!
Ska strax bege mig till badrummet för att göra mig iordning, idag börjar jag klockan tolv med matte och sen stå på torget och sälja bröd och kakor med klassen!! Ser ut som att det blir fint väder idag också illlgött ju!
Ikväll vet jag inte vad som händer, drar kanske till skara för lite festligheter jag har inte bestämt mig än. Men ni får ha en jätte fin dag allihopa, pusss!!

we heart it


några godingar

Till: Mamma 
Sms: Om jag skulle av misstag råka klämma pungen i dörren, skulle du hjälpa mig då? 
Svar: Ja men vad håller du på med där hemma. 

Förklaring: Jag skulle skicka till tjejen och om hon inte skulle hjälpt mig finns ingen kärlek från henne och jag dumpar henne. Mamma får inte hjälpa mig.
Till: Pappa
Sms: Hur får man bort sperma från kattens hår?
Svar: Jag slår ihjäl dig när jag kommer hem.

Förklaring: Han blev galen men coolade ner sig när jag sa att det var ett dumt skämt skom skulle skickas till en vän. Tur att han gick på det
Till: Mamma
Sms: Träningen börjar nu!
Svar: Ja, jag vet.

Förklaring: Haha jag hade precis åkt hemifrån för att gå på fotbollsträningen. Skulle messa Lina, en tjej i laget. Men råkade skicka till mamma. Jag hade ju precis sagt hejdå till henne :)
(vet inte varför detta var roligt men jag garvade så jäääävla mycket)
Till: Mamma
Sms: Jag orkar inte mer. Jag vill bara försvinna. Mamma sitter och dricker med sin nya kille i vrummet igen. Jag orkar inte se henne sitta och kyssa någon annan än pappa när hon är aspackad.
Svar: Flytta då för jag gör som jag vill i mitt liv.

Förklaring: Min pappa gick bort för 6 månader sedan i en sjukdom. Mamma träffade en ny man ganska snabbt och började dricka. Nu dricker det nästan varje kväll och jag orkar in med det. Jag har ingenstans att flytta och vet inte vad jag skall göra. Nu skulle det här smset till min bästa vän.
(fan vad sorgligt)
Till: Mamma
Sms: Vad fan är rövsmör?
Svar: Men fy vad äckligt. Ja vad är det?

Förklaring: Min killkompis sa att jag förmodligen hade rövsmör. Jag skule skicka till en annan vän som ligger precis efter mamma i listan.
Till: Mamma
Sms: Dina tuttar börja hänga märkte jag i dag :P
Svar: Börjar?

Förklaring: Tydligen har mammas tuttar hängt ett tag men mitt sms skulle inte till henne för jag har inte ens titta på hennes tuttar ellerjag bryr mig inte om dem.
(HAHAHAHAH den jag garvade åt mest, fan va klockren)
Till: Mamma
Sms: Luktar du fisk eller ostbågar där nere?
Svar: Tvål? Varför i hela världen undrar du det

Förklaring: Hårdare än så tog inte min mamma det. Det var sjukt pinsamt
Till: Mamma Sms: Är det du som har klippt Tuss i morrhåren? Mamma kommer bli vansinnig?
Svar: Nej, det är väl klart jag inte har gjort! Vad håller ni på med där hemma egentligen?
Förklaring: Jag är 38 år, jag bör ej skicka fel till min kära mamma. Mitt sms skulle till min 15 åriga dotter. /Kristian
Till: Pappa
Sms: Akta dig för hängtuttar.
Svar: Tack men rådet kom 20 år försent.
Förklaring: Vet inte vad pappa menade men jag vet att jag skickade fel.
Till: Mamma
Sms: Såg i går att du hade mer hår på fittan än Juholt har under näsan :) Raka saaa jaaa
Svar: Såg du när jag duschade i går? Och nej jag rakar inte så mycket längre.

Förklaring: Nej för fan berätta inte hur du gör med ditt könshår mamma. Jag skickade ju fel. Fy fan vad illa jag mådde efter det.
Till: Mamma
Sms: Jag skall tatuera två ögon över kuken. Det kommer bli en fin elefant.
Svar: Du är lika knäpp som din pappa.

Förklaring: Har pappa tatuerat sig så? Skitsamma det var jävligt pinsamt att skicka fel till min mamma.
Till: Pappa 
Sms: Visst :D ska bara vänta tills de går o lägger sej ;) <3 
Svar: Jag sover aldrig... 

Förklaring: En kompis frågade om ja skulle med på fest men när ja skulle svara så råkade jag skicka till min pappa. Lite slarvigt.
Till: Mamma
Sms: Tycker det skulle vara fint att få se dig i vita genomskinliga underkläder. :)
Svar: Fy vad du pratar. Jag blir rädd nu

Förklaring: Jag förstår min mamma att hon blev rädd för mitt sms om det nu var så att hon skulle fått det. Det var ju menat till en tjej jag träffat ett tag.
(hahah stackars mamman)
Till: Pappa
Sms: Katter har ju strävare tunga än ett kardborrband. Nu är ollonet sårigt. Fan fan fan.
Svar: Är det Cissi som du förgripit dig på så ligger du risigt till.

Förklaring: Hela smset var ett skämt som skulle till min polare. Nu kom det till pappa som reagerade som han skulle med en sån sjuk sån.

cusin cusin cusin

Såhär trevlig var min 10-åriga kusinvitamin igår kväll...


hej kusin saknar dig nu svara ja på d vet snälla salnarar dig nu

puss

 

16:39

hehe hej sofia :)<3


07:08

tja

vgd

idag

nu

 

21:19

älskar dig

hallå svara

 

21:21

haha hej

 

21:21

vgd

älskar dig 8*)

 

21:22

har precis kommit hem från stan med kompisar.

älskar dig också sötis!!

 

21:22

kan du ringa mig

 

21:22

nej jag kan inte just nu, varför vill du att jag ska ringa ?:)

 

21:22

vf kan du inte

 

21:23

för jag ska precis gå ut och träffa simon,

 

21:23

k

 

21:24

men hahahah sofia säg inte K, då tycker dina vänner att du är otrevlig

 

21:24

ring mig anars hatar du mig

 

21:25

va nej sofia jag hatar inte alls dig :)

 

 

21:25

jo

 

21:26

nej det gör jag inte, men jag kan bara inte ringa just nu. jag är inne på facebook på mobilen och jag har inga pengar för att ringa dig, kram

 

 

21:27

hata mig om du vill ock gå knula med simon du bara



Ja, sånthär förväntade jag mig ju inte precis i början av våran konversation... haha

oklahoma


  • Lagöverträdare kan bli arresterade och bötfällda eller fängslade för att ha gjort grimaser till en hund



training inspiration


nevada

  • Förbudet att rida kamel på motorvägen
  • I Eureka är det olagligt att en man med skägg kysser en kvinna
  • Utomegenskapligt sex är förbjuden om man inte använder kondom


grade

Hej på er!!! Sitter i skolan och har precis haft engelska muntliga nationella, hade det tillsammans med mandie så det flöt på bra, ligger på VG så jag är väl nöjd :)
Tidigare idag hade jag massageprov praktiskt, det gick också bra. Nu väntar jag på att jag om cirkus en timme ska ha matteomprov!!
Ha en fin dag allihopa!!!

countdown


have to do

Hejsan på er!! Sitter och äter mandelkubb(är så jääävla hungrig och hittar inget annat gott att äta). Ska strax kolla igeom vad jag behöver göra för inlämningar till veckan, lär vara rätt mycket. Så det kommer inte bli mycket uppdatering i veckan, ha det bra pusssss!!

this weekend


fredag 13e maj

Snart sticker jag iväg till Lidköping igen, denna gången stannar jag dock över helgen!! Just nu sitter jag och äter tacoslallad från igår, jäklar vad gött det är!!
Ikväll har jag och emelie hennes syrras legenhet för oss själva, så vi bjuder in ellen och julia för lite sleepover. Ska bli jätte mysigt, hoppas det kommer regna och åska mycket nu ikväll!:)
Ha en trevlig helg allihopa, så hörs vi på söndag!!

Mardröm

Ååååh vilken mardröm jag har haft inatt. Den var så jäkla hemsk, jag har aldrig varit så besviken, arg och rädd i hela mitt liv förut. Jag drömde att min gravida mamma var stenfull när jag kom hem från skolan. Så ser jag att hon dricker massa öl och vin. Jag fick sån jäkla damp, och hon brydde sig inte ett skit. haha hon skrattade bara och sen ville hon döda mig och syrran, så min farfar bosse hjälpte till. Och det var så jääääääävla hemskt, jaja nu ska jag ringa min gravida mamma.

goa tjejor goa tjejor goa tjejor

(bilder från jessicas blogg)
Dagen har varit fullt upp, efter skolan tog jag bussen till lidköping för tredje gången denna veckan och fixade pass, sedan tog jag bussen tillbaka till skövde direkt igen och mötte upp Hannah och Jessica vid mtaffären och köpte pannkakor med sylt, choklad muffins och vitamin well. Sen satte vi oss på normalmskolan under ett tak och hade picknik i timmar, jäkligt trevligt!! Pussss på er tjejor ♥

Where am I going?

Sitter varje dag och tänker på vart jag ska hamna, jag tror inte att ni kan förstå hur jobbigt det är att vänta. Jag blir så jäkla frustrerad och får damp på allting, vet ni hur jobbigt det är att sitta i skolan och skriva inlämningar medan jag helst av allt bara vill sitta och planera och läsa inför USA?? Nej, inte förens ni själva sitter i samma båt kan ni inte förstå.
Jag valde ingen regions/delstats val, men jag har lite ställen jag skulle tycka vara väldigt intressant att hamna i. Men om jag ska vara helt ärlig, så bryr jag mig inte så mycket om vart jag hamnar. Det kommer bli GRYMT än då!!
Här ovanför ser ni:
  • Boston- Det är väl min dröm typ, att flytta till boston när jag blir äldre. Det verkar vara en så jäkla härlig stad och ja, jag tror jag skulle gilla det.
  • Arizona- Hur coolt skulle inte det vara? Öken, värmen, att vandra i red rocks och hela freakin klimateeeet!!!
  • Michigan- Tror det skulle vara grymt, att kolla på fotboll och bara live my life!
  • North Carolina- Kan ju inte säga mer än att jag älskar staden Tree hill (från tv-perspektiv då) och north carolina skulle nog vara både mysigt och trevligt!
  • Texas- Finns det något att säga?? texas skulle vara GRYMT. Så jävla coolt, allting verkar så jäkla coolt där!! De vilda hästarna, country, ååååh.

hej hejsan halloj

har precis borstat gaddarna och tvättat bort mascaran. Nu är jag redo för en väldigt nära vän, nämligen sängen. Ska lägga mig ner och läsa igenom lite letters about the exchange year. Jäkla ovanligt att jag inte kollar one tree hill men jag har en tendens att det blir så sent då så detta får bli min underhållning ikväll.
Tidigare idag har jag varit i skolan (haft lektion ute i världens värme) och efter det hämtade simon upp mig. Vi satt ute och spelade kort och smälte choklad som vi doppade jordgubbar, banan och äpplen i. Riktigt gott!!! Imorgon åker jag till lidköping för tredje gången denna veckan så kommer icke att bli någon bra uppdatering, precis som det varit hela denna vecka!!
Ha det bra, pusss
saknar min bästavän!!♥

royal pain

Snyggt från wildfox

information

Den 29e Maj drar jag ner till göteborg med lollo och papi. Dagen kommer bjudas på b.la. avresemöte inför USA :) Är riktigt taggad för det är ett steg närmre usa, + att jag kommer få träffa mer folk som ska åka :)
Nu är det ganska fullt upp med papper hit och dit, ska pixa nytt pass på torsdag som kommer onsdag nästa vecka, då ska jag börja ta tag i visum papperna (måste ha nya passet för det) och boka tid för intervju hos amerikanska ambassaden. Sen ska jag förhoppningsvis få en tid tre veckor innan 23 juni för jag får tillbaka passet+visumet två veckor efter intervjun och det måste hinna komma hem innan 23 då jag ska till grekland och jag tror icke grekerna går med på att åka in i landet utan pass. nej nej!!

Birthday gifts

Tänkte visa er lite av vad  jag fått i födelsedagspresent. Utöver USA resan som är en stor del av min present som kostar x antal tusen mer än vanliga presenter gör. + att detta inte är allt, har inte fått från hela min släkt än :)
  • Gul bandue
  • Iphone
  • Blommigt linne
  • Solhatt
  • Två stenar
  • Örhängen och armband (smyckes-asken)
  • Ansiktskräm
  • Ansiktsvatten
  • Mascara
  • Fransk manikyr
  • Farmor-stickad pippitröja
  • 1800:-
  • Bio 500:- + en biobiljett
  • Sony HD bloggie
Ej på bild
  • Solstol
  • Blommig kuvertväska
  • BikBok 300:-

skola skola skola

Hej på er! kom hem från skolan nyss och har haft nationella engelska hela morgonen, sitter och äter billys panpizza (skojar inte när jag säger att det var över ett år sen sist) och ska strax lägga mig ute på altanen och sova. Så jääääkla trött

9e maj 2011

Sitter i skolan och ska börja med medicinen nu. Hade en grym födelsedagsmorgon, var hemma helt själv och vaknade vid sju. (tog en välförtjänt sovmorgon, I mean, it's my birthday) Kollade på första avsnittet One Tree Hill säsong 6. Efter skolan drar jag till mami för att fira mig!!
17 BAST!!!

Tomorrow...

Hejsan på er!! Har haft kalas idag(fyller år imorgon) hos pappa här med lite släkt, hälften kunde inte komma så det blir mer presenter sen :) Fick jätte fina saker, berättar mer imorgon puss!!

behövligt

Igår var som sagt Erro här, det var mycket trevligt må jag säga. Jag mår prima ballerina efter en heldag med henne kan jag medge. Vi möttes upp i stan, vi handlade godis och sedan trallade vi hem till mig igen. Det var så himla skönt att bara umgås, prata och ta massa promenader i det fin fina vädret Skövde har att bjuda på!! Och två kvällspromenader senare satt vi i soffan framför Just Go with It på bioduken här hemma.
Hahha och imorses när hon vaknade berättade hon att hon hade vaknat någon gång under natten och märkte att jag låg med armen om henne... Börjar ju undra vad jag drömde om hehe!!

I solen

Nu sticker jag iväg till stan för att möta upp Erica och kanske ta en fika på någon mysig uteservering, vi ska även handla lite smått och gott för kvällen!! Ha en fin Lördag, Kraam!!

Luggage

Jag har länge haft frågan i mitt huvud "Hur fan ska jag kunna packa för ett år i min rosa resväska med normalstorlek??" Jo den frågan behövs ej ställas mer. I går så tralla jag till affären och köpte mig en ordentlig resväska, det kommer väl lite mer info om den senare för jag vet några som ska iväg och har ingen aning om vad dom ska ha för resväska!!
Denna resväska (som är mycket större i verkligheten, ingen aning om varför den ser fjuttig ut här) blev min för 1000 spänn. Det är en Epic som jag hört väldigt bra saker om. Den rymmer 125 L och väger ca 4 kg.
Sedan så funderar jag på om jag bara ska ha denna med mig till usa, och sen komma hem med två. Eller ta med mig två resväskor och komma hem med 2? (haha lär bli 4) Tror jag bara tar med mig en om det räcker, har ju handbagage också!! Är i alla fall ännu mer pepp för resan nu, fast får ju inte glömma att jag kommer inviga den till Kreta om cirkus en månad först.
It's gonna be perfect baby, now it's finally gonna happen!!

friday friday friday

Heej Tjena Tja Hejsan!!!
Jag har precis tagit en kooort skän dusch. Hah, vad tog det? 5 min? Slått mitt rekord som var cirkus 10 min mer..
Min fredag har inte varit så värst farfylld, med tanke på att jag sitter här halv tolv och bloggar, heheh.
Jag var i skolan, jag köpte en ny  stoor resväska (behövs till bl.a. kreta, usa osv. min gamla är rätt liten) och sedan kom jag hem, åt thai mat som var gött as helll!! Drog till jobbet vid fyra, Simon hämtade mig på jobbet halv sju och jag kom väl hem runt elva nu.
Nu ska jag lägga mig i sängen direkt, imorgon ringer klockan på 8 för jobb. Sedan ska jag möta upp Erica så blir det tjejkväll hemma hos mig!! ♥ Vi hörs imorgon, pusssss
Från en fika på en mysig uteservering med Erica förra veckan, blåbärs-smooothien var såååå god!!

Skype

SAKNAR BRUDEN

Summer fever

Kanske inte den bästa kombinationen ihop men detta är lite av vad jag vill ha i sommar, bikinin och jeansshortsen är redan mina men resten får jag skaffa snart!! Snyggt med färger

Hair

Jag såg precis att maria hade gjort ett inlägg om hur man får en sådan där snygg "bulle" på håret. jag tycker det är både riktigt snygg men också elegant och stilrent.
(bilden är från maria, som jag länkade i början av inägget) Detta är då "bullen" och den gör man tydligen på typ 2 min? Ska köpa hem en sådan där sak som man fixar den med, kostade tydligen bara 45 spänn inkl skatt. Som gratis!!
Nu ska jag strax bege mig mot stan, ska kika i några affärer, gå på möte på jobbet och sedan shoppa lite med lollo!! Ha en bra torsdag. pusss

Cirkus Emelia, Cirkus

Vet ni vad jag har kommit på?? Det är cirka 3 månader kvar tills jag åker till usa, runt 3 månader. det är helt jävla siiick alltså, 3 månader??? Jag kommer ihåg för två år sedan när jag satt hos min mamma i vardagsrummet och klickade hem informations papper, frågade mamma lite på skoj (va helt bombsäker på att jag aldrig skulle få det). Och för ett år sedan så fick jag beskedet, men fan vad det är jobbigt med denna process.
Först intervju, där man ska prata och skriva ett brev på engelska (inte så farligt). Sen alla jävla papper, alla vaccinationer(har fan typ 5 kvar) och sen nu massvis med papper för visum.
Men det är så jävla värt det, detta kommer bli ett av mina bästa år i hela mitt liv tror jag!!!

I skolan....

Textförtydligande:
"Det bästa upp i sömnen är drömmen, en nattlång rast full av äventyr. Där dagen gryr tänds elden i hast, vår oändligt mätta värd är målet på en färd.
Bryt brödet och meningen av sång, den som sover ät trygg nog men dagen och mödan bryts upp där rörelse är. Det blir nya mätta mål den stora dagen. Blott bästa vägen finns det störst ställen, den gång, bryt törst man den dag."/ Emelia&Ronja

Take care of what you have right here and right now

Jag sitter och lyssnar på What Are Words - Chris Medina (jävla ovanligt emelia) och självklart börjar jag tänka på livet osv, hahaha självklart!!
Så jag kom att tänka på en sak, jag måste börja leva livet fullt ut för fan. Jag kan inte sitta inne och plugga dag ut och dag in (inte för att jag gör det längre, men i höstas). Fast ioförsig så har jag väl det lite, det var ett stopp med festande ett tag, ett lååååångt tag. Men nu är jag back on track igen, kanske lite för ofta nu, senaste helgen både fredagen och lördagen sen helgen innan hehe. Men sen har jag börjat få kontakten med gamla kompisar också, och det är riktigt kul. Nu fan kommer jag leva livet alltså, ahhaha. Så jävla taggad för dom närmsta åren. Detta året är jag så jävla taggaaaad på, den 10:e juni då det är skolavslutning drar jag och tjejor i klassen till en ö med båt och är där över en natt, sen den 23 åker jag till grekland en vecka, 2 juli åker jag till öland en vecka, sen jobb i tre veckor(kanske inte något att tagga för) och sen är det augusti och då ska jag bara umgås med familj och vänner och slappa tills jag åker till usa något datum den månaden!!! :) Sen USA i 10 månader, kommer hem i juni/juli och har sommarlov. Och då mina vänner, vad ska jag göra då? Jo jag ska förmodligen resa mycket och en resa är redan spikad, Londoooon babyyyy!!! med jäkligt sköna brudar.
Så vad säger ni? jag tror icke jag behöver tänka på det här med att leva livet fullt ut för det gör jag så gott det går. Så det så!!! Pusssss

jag vill ha

Tänkte göra en liten lista på vad jag vill ha just nu, kan väl vara intressant. eller inte
  • Jag vill ha en iphone nu. Seriöst, måste köpa det första dagen jag kommer till usa!!
  • Jag måste ha en ipod (onödigt om jag har en iphone but still, it's an ipood)
  • Jag vill ha min cykel-punka fixad, har haft det sen juli förra året omg HAHA
  • Jag vill ha min familj i USA nu, varför ska det ta så lång tid???
  • Jag vill packa väskan till Grekland nu, hur länge får jag vänta? 49 ynka dagar
  • Jag vill leva livet och inte vara en fattig studeeeeent
Ganska bra sammanfattning tycker ja, japp det var det!!

damn it

faaaaaan. Jag kollade på visum papperna jag fick hem igår och så står det Primary Site Of Activity: Cambridge, MA. Detta är alltså i Boston. Tror ni inte att det första jag gjorde var att söka upp det på google och se jätte mysiga bilder med hav precis i staden ? det ligger närmast oss, sverige innan new york.... Så jag ringde EF skit glad som jag va och frågaed om det stämde, gjorde det det? nej varför skulle jag ha sån jävla tur idag. Detta var ju bara deras huvudkontor. KUUUUUUUUUUKBALLLEFITTTAAAA OCKSÅ. Nu ska jag spela piano och deppa lite, fan att jag inte fått någon jäkla placering än. Hejdå
Hur deppig borde jag vara? jävla deppig

Cardio

hahah jag körde träningen nu efter maten istället för er som vill veta, och jag orkade inte mer än 30 min. Skulle kört 50 min cardio men fan jag är proppmätt och ändå väntade jag 1,5 tim innan jag började träna. haha dom där pannkakorna borde jag icke ha ätit... Men nu ska jag i alla fall fortsätta med lite styrketräning på yogamattan, tror jag ska försöka ge mig på 200 situps. Tror ni seriöst jag klarar det? Det tror jag. Jag kan göra allt om jag bara vill det. Ni får se senare hur det gick, nu återgår jag till träning which I love!!!♥
Detta är jag om några månader innehållande massor med Zumba!!1

American style

Står i köket och steker världen grymmaste och godaste amerikanska pannkakor, kan säga att nu är jag fan BÄST på det. Jag har alltid undrat hur pannkakorna kan se så fina ut som dom gör på bilderna och så, jag menar när mina är på tallriken ser det ut som ett 10 års gammalt slagfält. MEN nu fan lyckades jag, doms er exakt ut som på bilderna på google!!!! YES I CAN :) Hahaha
Update: Fyfaaaan vad dom är goda. Har bara ätit hälften av vad som var på tallriken och mår redan illa, jag tror lätt att jag kommer duga i familjen i USA med dessa pankakor.... hehe

tuesday workout

Hej på er! Hur mår ni? Jag sitter i sängen och kolla på tv just nu, har ätit frukost och ska börja träna om några minuter.
Idag blir det mycket träning för mig så det ska bli riktigt gött!! :) Men ni får ha en bra dag så hörs vi efter träningen!!
Oktober träning förra året, detta året blir det oktober träning i USA!!!

Måndagskväll

Sitter och myser med One Tree Hill och en stor kopp varm thé, blue fruit är den godaste!! Hah vilka slappa dagar jag har, idag har jag bara haft skola, idrott i två timmar som tog rejält på konditionen, spelat piano och myst med familjen. Kan HELA introt nu med båda händerna, är fan stolt efter 3 timmars spelande.
åååh nu ser jag att det regnar ute också, fan vad mysigt. Jag älskar regn på kvällarna (då man inte tänkt vara ute), speciellt om man sitter i en bil på väg hem från t.ex frankrike, som 2006, det regnade och åskade hela natten och vi satt i bilen. jag älskar det, så jävla mycket härligare att sova i en bil med det vädret än i sin egna säng, skojar inte alltså. Det är lite konstigt om man tänker efter, jag hatar verkligen att sova ensam. Och då menar jag inte att inte sova i samma säng med någon, utan att bara veta att min bästa kompis ligger i soffan i rummet och sover som det alltid var med natalie när vi umgicks varje dag, och som när pappa har fest hemma och har på hög musik med massa folk på övervåningen och jag ligger och sover, så vaknar jag några gånger på natten av all musik och folks prat. Det är något jag verkligen älskar, det är då jag känner mig som tryggast. Då behöver jag inte vara rädd och kan sträcka på mig medans jag sover, istället för att ligga ihopkuren och vara rädd för att någon ska komma och dra en i fötterna (är livrädd för det varje jävla natt, ligger fortfarande med täcket under fötterna så ingen kan ta tag i dom och har fortfarande täcket upp till näsan för att jag inte ska se så bra, precis som när jag var 7 år. och nu 10 år senare är det samma visa om och om igen, varje jädra natt.

Chris Medina

Jaghar fått en dille på Chris Medina (om man nu kan säga så), eller snarare på hans låt What Are Words. Så jag och Emelie hade tänkt att vi skulle försöka spela in så fort som möjligt, jag spelar piano och Emelie sjunger, låter väl som en rolig utmaning ? :) Låten är ganka svår att sjunga och med mig på piano blir det ingen enkel match, men då har jag något att sträva efter!! Så nu ska jag fortsätta..
Kan just nu bara introt, fast bara med höger handen. hahah tycker det är så svårt att veta när vänster handen ska komma in i spelandet på denna låten... :)

sliten brud

Här har ni en jäkligt sliten brud, fyfan vad jag är trött. Kom hem för typ fem minuter sen så har jobbat hela dagen, klev ur sängen klockan 8 imorses... Ligger och lyssnar på Chris Medina - What are words. Världens finaste låt, jag svär den är så jävla fin och bra!! Ska äta vilken minut som helst nu, sen sätta på några avsnitt oth för somnade ju fan igår så kollade inte så mycket hehe. Ha en fortsatt fin söndag, vi hörs imorgon!!

00:45

hej hej kom precis hem och ska lägga mig och kolla på one tree hill nu, Vafan har hänt med mitt tangentbord på min mac?? den är helt jävla prickig och det är skärmen också. kvällen var i alla fall grym. var hos borren först med härliga tjejor och sen runt kvart över tio drog vi till fest i östermalm, jävlar vad mycket folk det var. ahha sen kom hans pappa (så jäkla synd om killen som hade festen) så skulle vi på efterfest men då hämtade pappa mig istället, ska ju jobba imorgon så...
hörs imorgon ♥

RSS 2.0