socks

St. Louis Cardinals - baseball team
Iowa State Haweyes - Football team

states

  • Iowa
  • Wisconsin
  • Illinois

Gelena

Kom precis hem, blev ingen practise idag pga att jag glomt dojjorna hemma, sa var det med det! sa fick ringa linda och be o att hon skulle hamta mig! idag har jag aven besokt min tredje stat, namligen Illinois! Staden som vi var i, gelan (ca 1h bort) ar en valdigt gammal stad. vi var forst pa ett museum dar nagra presidenter visades och massa gamla historier, sen drog vi till abraham lincolns hus, haha. sen kakade vi i stan och efter det hade vi 2 timmar free time, sa jag, anna, anna och claire gick langs gatorna i downtown och kollade i massa sma-butiker. det mesta var gamla butiker och nagra nya, hittade en butik med massa sockar! nagra choklad butiker, glass och candy stores! hade en valdigt mysig dag i gamla amerika! ikvall blir det bara att slappa hemma, movies och spagetthi pizza!

morning

testar pa nagot nytt idag, cookie crackers, haha ni hor ju bara pa namnet! men det funkar, kanske inte som frukost egentligen, ater ju alltid special k har sa lite forandring var det ju iaf. lyssnar pa musik, kollar fb, lite bloggar osv. om 30 min sitter jag i den gula skolbussen pavag mot Illinois, gelena! fieldtrip, ska kolla pa ah typ nagot i am hisyory! ar hemma vid tre, ha en fin dag!

1st meet

Hej pa er! ar helt slut, kom hem for en timma sen, har atit tva mackor med stekt agg (ar forovrigt skitglad att vi ater grovt brod har, med fron i) och tog som alltid salt pa, haha ni skulle bara se lauren och linda's blickar, omg dom tyckte det lat groooose nar jag sa att vi alltid ater salt pa det, haha funny!
hur gick meetet da emelia? det gick bra. efter skolan sa tog vi bussen till west debuque, dar meetet var. dar satt vi och vantade i tva timmar, frysandes, under filtar, samt krig om filtarna och platser pa filtarna (haha), sen nar det var jv girls tur sa borjade vi varma upp, pistolen skot ifran sig ett ljud och vi borjade springa. jag kan ju borja med att beratta att meetet borjade med en hill, biiig one. sen springa en stund tvars over en hill, sen lite plant, hill, plant, hill, plant, kora samma runga igen och sen ett annat annrlunda varv. sista backen precis innan mal sa kampade jag allt vad jag hade, haha fick typ kvaljningar 10 ganger nar jag var klar sa fick nagra snea blickar pa mig, men jag var fan grym!! typ 4e plats fran skolan, fick 22.46 min. 2.5 miles, alltsa 4 km! juste, det regnade ocksa, och vi hade motvind halften typ 2 km, sa alla tyckte att jag gjorde ett grat job, speciellt for att vara forsta meetet! vet inte vilken plats jag fick for hela racet med alla skolor men ah! nu ska jag gora nagot, kanske duscha, japp det blir nog sa, nej fan jag mast kolla tvatten haha! puss
after practise, en sak som ar bra med kylan ute nar vi springer ar ju att vi inte blir direkt svettiga, hehe!

.

kolla vad jag sag pa min lillsyrras (htpp://ellenaahh.blogg.se) blogg idag, sa soot ar du gumman! alskar dig min lille pluttenuttefjutte!

can't decide if it feels right or wrong

sitter invirad i min svampbob-filt, vid datorn, lyssnar pa adele - someone like you (grymmaste laten ever btw), gor samt laxor. tror det gar bra nu, jag har hemlangtan varje dag, eller jag har inte direkt hemlangtan att jag vill aka hem, utan det ar mer att jag vill att aret ska vara over, att jag antligen ska aka hem, sa jag vill inte missa detta, jag vill bara komma hem. men det ar bara for att jag har sa mycket framfor mig nar jag komme rhem, men ska leva i nuet, eller forsoka. har inte en tanke pa att jag ska aka hem nu, nej nej. men klart jag har hemlangtan, aret kommer inte bli latt, det kommer nog vara det tuffaste aret i mina 17 ar. men aven det basta.
anyway, kom hem for tva timmar sedan. haft practise. jag och amie kom lite efter for vi a  jag vet inte, vi borjade springa lite senare efter, pratar om nagra minuter alltsa, sa vitog en genvag. men jag blev allt svettig anda, ville bara inte ha tvatusenelva's traningsvark nar jag ska springa mitt forsta meet imorgon :D ska strax fortsatta med laxan, mormor har kommit med chocolate chip cookis och brownies ocksa, my gaaad! sa javla goott! fet jag ar, men alla onskar sig val en rund liten tjockis vid namn emelia i sommar? var val det jag trodde!
haha sag precis hur rolgit handerna som ska forestalla "XC" - cross country ser ut, funny stuff!

doing the vacuum

idag har jag damsugit. for forsta gangen i USA har jag damsugit, och det var inte ens trakigt! det ar nagot att minnas, 27e Septe,ber 2011 damsog?damsugde jag i amerika, usa, united states of america, the u.s. omg vad jag ar duktigt

colleges

I torsdags sa drog jag, lauren och josi till dubeque efter skolan, for att ga pa en collegefair som jag berattat. i alla fall sa fick man en pase man fick fylla med lite information om varje college, pennor osv. jag plockade pa mig info om 8 olika colleges, 2 pennor, varav en (den coolaste sakart) rakat hamna utanfor pasen, det var ett hal i botten... haha fan det var en lila penna, med lila farg.. hehe. har faktiskt en valdigt rolig histora till denna dagen.
Innan vi akte till collegefairen sa at vi p a typ panera eller vad det nu hette, och jag tog ju en chocolate chip cookie, och sedan akte vi till the collegefair, traffade typ 10 pers som fran beckman, gick till stallet dar alla pa colleget hanger, dom har typ en liten resturang, affar och spel, tv osv. abbie, min andra syrra gar pa det colleget sa that's why. sa dar var vi i typ en timme, sedan gick vi till abbies dorm och hangde dar, holl pa att pissa ner mig for jag skrattade sa mycket, ellen, mamma, pappa, emelie, alla, ni vet ju hur jag ar nar jag ar trott, skrattar at exakt allting, inklusive mig sjalv. i alla fall sa efter en timme dar inne sa kollade jag mig i en handspegel, och vad tror ni jag ser dar?? en javla chokladflack en cm fran min hogra mungipa, och jag borjar asgarva och fragar varfor inte lauren sagt nagot, da har hon tott att det var nagon leverfklack! whatafuck? haha har jag haft en levrflack forut? big NO. josi och abbie hade inte ens markt det, yeahright. hahah det ar ett oligt minne vi brukar garva at nar vi har trakigt i alla fall.
ar sa lycklig att jag kan skratta har borta, jag menar jag har bara kant dessa manniskor i en manad, och jag skrattar precis lika mycket som hemma i sverige? bra bra, mycket bra. som nar jag och lauren skulle ut och springa in tha town. jag kunde inte sluta garva, hela 2 miles skrattade jag, konstant, och lauren med eftersom jag skrattade... haha det rackte att vi bara kollade pa varandra sa borjade vi garva, sen sluta en sekund och sen kolla pa varandra igen, och borja garva! haha. that was soo much fun. aja pusss hajj

lazy day

idag har jag varit hemma fran skolan. vaknade upp imorses med huvudvark igen, dodsforkyld och madde allmant daligt. sa jag har varit hemma och pluggat, kollat eat.pray.love och slappat. mar battre, fortfarande forkyld som en asna men huvudvarken ar nastan borta och jag ar redo att ga till skolan! tankte ga och lagga mig runt 8 idag, om 35 min alltsa... vill forsoka fa sa mycket somn som mojligt for mina vforaldrar tycker att jag ska till doktortn nasta gang jag far huvudvark, och dettyckr inte emelia!! sa haha, ska forsoka att inte fa det nu, aven om jag far det sa berattar jag det val inte da :) det ar ju bara huvudvark, lol.

thank you

heeejjsan! aah mina cabs har saaaa ont. det regnade till klockan 3 idag sa vi borjade med abs inne i annexet, sen slutade det vid halv fyra och vi sprang ute pa track igen, omg det ar saa trakigt. faktiskt int sa jobbigt, bara sa jakla trakigt! och sa min forkylning och huvudvark pa det ocksa, great! men nar jag kom hem hade jag en sak vantandes pa mig som gjorde mig SAAAAAAAAAAAAAAA glad! tack tack tack sa hemskt mycket alskade farmor!!
vecko revyn och tva papper langt brev, ack sa givmilt av dig farmor! har last nagra sidor men sparar for valdigt bra tillfallen! haha :)
mamma, pappa, jag vantar pa chokladen och miniraknare fortfarande!!
ska duscha och sen gora lite homework, see yaa later!!

america

pictures by me

homecoming dance

Lauren, Jag
Lauren, Tom & Jag
Lauren, Linda & jag
Laura, Josi, Lauren & Jag
Ray & jag. haha var tvungen att visa denna bilden, han ar gay (inte kommit ur garderoven an men trust me, traffar du homon en gang kan du vara 100% saker) och ar stort skooon. i korridoren sa gar han alltid med sin lilla maga putat utat och varldens skonaste leende, haha love him! vill ni se mer bilder sa kolla fb, Emelia Samuelsson!


Lordag -  Homecoming dance

Dagen borjade med att jag vaknade kl 5 och borjade lipa, hade sadan jaavla migran! forsokte hitta tabletterna men lyckades inte, men tillslut somnade jag om igen. Sen vaknade jag vid halv elva, tog en tablett, duschade och vid 13 satt jag i stolen hos frissan, hon fixade mitt har skiiit grymt! hade med en bild pa Kenza, ni vet nar hon var pa en award och hade vit klanning, det var typ grekisk gudinna tema! den frillan, sen drog jag hem vid tva, kopte ett armband till kvallen ocksa, sminkade mig, drog till Holly med lauren vid 4, vi drog sen till mass i kyrkan och sedan hem till erin och at middag, tog massa kort och sedan vidare till the dance. dar tog vi forst kort med massa andra, i typ en timma om inte mer. sen dansade vi lite, ville dansa mer och musiken sog sa stomp var ju mycket battre nar det galler dansen. sen drog vi till garret, dar var det typ 20 pers, skulle sova dar forst, men det ryktade om att vi drack dar, sa vi ville inte riskera att polisen skulle komma osv for man vet ju aldirg om nagon druckit innan och sa tar dom test osv. sa vi drog hem vid tre pa nattem, vet inte hur poliserna tankte for hela hans familj var ju hemma men ahha. det var i alla fall massa snacksa, hang och ah mer hang. haha det var fun fun fun i alla fall :) nu har jag precis vaknat, doma ndra ska pa softball game nu men jag ville stanna hemma, tycker det ar sa skont att vara ensam hemma ibland :) annars ska jag bara gora lite laxor, slappa och ata idag :) haha, later!

right now

ligger i soffan och kollar pa Mrs. Doubtfire! ar ensam hemm, lauren och dom andra ar pa matchen, jag ar migran sa jag stannade hemma. kommer inte springa imorgon heller, ska vila sa jag mar bra till homecoming dance! ville springa, men linda tyckte inte jag borde det. har antligen fatt ta min forsta migran tablett, man maste vara 18 for att ta dom i sverige, men har far jag ta det sa jag hoppas det blir battre! linda och tom ska kopa med pizza hem ocksa, hoppas ni har det bra!

alla dessa dagar

HOMECOMING BECKMAN HIGH SCHOOL 2011

De ovanstaende bilderna ar fran day 2, hicks! det var ett race, med mini traktorers!
our am history book!

chocolate chip cookiiiie! O M G
Lauren and I today! idag var det spiritday!
the cheerleaders nar vi hade typ an parade! alla gick in, tsm med sin "sport" och satte sig, det var lite tal, frage tavlingar osv!
Holly och jag at the float! vi akte alltsa pa vagnar, varje sport hade sin egen vagn/flak runt hela stan och slangde godis till barn som stod pa gatan! som studenterna gor :)


Amie, Holly och jag!

homecoming day 5


Sitter i skolan, gick upp kl 6 idag for att duscha och raka benen, jag ar bruuun igen! go spray tanning! mitt ena finger ar lite brunare dock, men haha! idag ar alla lektioner typ 26 min, yaaay!

no one knows what it's like

What's up? sitter och kollar pa glee med lauren just nu, kom precis hem!
idag har varit en jobbig dag, jag har fatt halta mig genomhela dagen... haha bokstavligt. jag har san jakla traningsvark i mina vader(cabs pa engelska, ett nytt ord jag larde mig igar, lol) och ah det ar sa otroligt jobbigt. idag during 4th period sa gick vi till skolans kyrka som ar i skolan, och dar var det beckmans forsta modeshow! idag var det artal, juniors hade 50's! sa det var mpdeshow, vinnare och sedan dansade alla i hela skolan till 80-tals musik! haha. during free today sa sa colten att min engelska blivit battre! yaaay :) typ dom tva forsta veckorna sa har jag tyckt att man later sa tondov, liksom man sager samma sak men det far ingen ah tonart, liksom allt later samma sa om man staller en fraga eller vad som helst sa later det skit dumt, och det var aven sa enformigt, jag var inte van vid engelskan men nu ar det verkligen inte sa mer, och det har andra tydligen markt :) efter practise idag som var waaaaay to hard, sprang forst runt skolan ett varv, och det ar laangt eftersom vi har typ footballsplanen, softball planen osv osv! sen var vi pa track igen, aaah! 200 inches/yards(?) springa, 200 inches/yards(?) jogga i en timme! sen drog jag och laura till gympahallen och hjalpte till mary, hon ar den som tar hand om allt infor homecoming iar, sa vi har hjalpt henne med alla skyltar och sant! nar lauren jobbat klart hamta hon upp mig, vi drog till the grocery store, handlade mat, akte till en annan affar dar dom har lite balandade saker, dar josi jobbar, haha vi kunde inte sluta skratta at henne, hon var sa sot, sen drog vi tillbaka till the grocerystore for vi gomde kopa nutella, oops! nu ar vi hemma. har inte sa mycket laxor, har massa bilder men vill inte fora over bildernar nagon i familjen kan se, haha.
imorgon sa ska vi till debuque efter practise och ga pa typ oppet hus for college, ata pa resturang och jag och lauren ska skaffa en spray tan!! haha exciiiited, forsta spray tan! juste, igar sag jag min forsta rakoon (haha vettefan stavningen) sa sooot! aja, ska plugga och kolla glee nu! ciaooo

HICK DAY

hej pa er! idag var det hick day, som betyder hillbilly day! sa typ 5 pers akte med traktor till skolan, alla hade rutig skjorta och vissa hade lite mer utkladnad an andra! har precis kommit hem fran traningen, omg vad det var jobbigt! vi spran typ 8 km idag, och det var motvind hela forsta 4 km... men idag sprang jag med en annan tjej an vad jag brukar och vi var varldens basta spring teammate!! haha sprang hela tiden, konstant alltsa! sa stolt ove rmig sjalv, haha :)
fick ju lite kommentarer de senaste inlaggen som jag tankte svara pa
mamma, jaaa jag ar radd om mig. saknar dig! haha
ellen, yessssssss du borde vara avundsjuk!
emelie, (haha otroligt att jag kan se pa hur du skriver att det ar du som skrev) jag trodde heller inte man kunde glomma av nagra svenska ord ibland, och sjalvklart har jag inte glomt av dom. men det var 25 dagar sedan jag pratade svenska for en hel dag, sa det ar svart att komma pa dom ibland. dom sitter pa tungan men man kan inte riktigt komma pa dom, sa nej jag glommer inte av dom men komme rinte alltid pa dom ! :) och att jag skriver svengelska, det ar jag val medveten om :) tycker bara vissa saker later battre pa engelska sa da satter jag in ett engelskt ord:)
nu ska jag duscha, plugga och vid halv atta drar vi till skolan for vollybollmatch! GO BECKMAN!!!

best night so far

OOOOH MYYYYYY GOOOOD! kom precis hem, jag har haft en av mina basta kvallar idag!!! det var sa grymt kul, soooo much fun! kvallen borjade med powder puff, jag spelade dock inte och allt det sog getballe. sen drog vi hem igen, bytte klader och drog till skolan. val dar var det STOMP! en dans, inte som homecoming dance dar du maste vara radd om klanningen, sminket och haret, nej utan har hade vi traningsshorts och tshirt, och sockar, sen var det grym musik och alla stod i en klunga och dansade. forst dansa vi till skolans rockband, da kande jag bar "det har ar waay to much 4th grade disco" MEN sen borjade varan dj spela musik, och det var den grymmaste ny som gammal musik ever!!! har aldrig dansat konstant i 2 timmar men u har jag det, det var sa jaaavla awesome! man kunde knappt rora sig, bara hoppa upp och ner och dansa, min toff fastnade mellan 5 olikas armhalor, min rumpa trycktes mot 10000 andras rumpor (hahah) och ja, det var sa jakla grymt. sen horde jag att en lucas, senior, tydligen den mest good lookin' guy of the seniors, hade ja dansat mot mig, komme rinte pa det svenska ordet men ni vet ah, haha bakifran, iallafall skit mycket, och jag arkte inte ens nagonting! haha ska plugga am histori nu for har test imorgon, omg kommer faila! puss love u

powder puff + stomp

hej pa er! kom precis hem. har haft practise, sprang on the track field, sprinta 2 min och springa langsamt 1 min. skit lange, as jobbigt! sen hamtade jag upp min dress, den ar grymmmm! nu ater jag k-special och vantar pa att lauren ska komma hem. sen drar vi till skolan igen och spelar powder puff, efter det ar det stomp! juste, HAHAH, david trenkamp som fragade om homecoming, han blev expelled today (kommer inte pa svenska ordet for det, har det pa tungan) for att han gjort sa mycket skit och hans betyg suger, sa om han fick ett till C- sa skulle han bli expelled, och japp, sa third period was the last time I saw him, I hope! aja, see ya. bye ♥

monday morning

Pappa Sebban  ([email protected]) om friday:
Vilken snygg mormorsdress du har fått.
IP: 84.217.230.153
HAHAHAHA, hoppas du menar min skoluniform och inte homecoming klanningen? haha! men om du menar skoluniformen, ja! :) saknar och alskar dig pappa!

Godmorgon pa er! sitter just nu och ater frukost! idag borjar homecoming, sa idag ar det ninja vs pirater, jag ar en ninja. skolan ar ju lite overdrivet strikt nar det galler homecoming ocksa, inga tank toppar, urringade tshirts, leggins, kjolar, klanningar, inga sandaler som visar nagra tar osv osv. Dock hade jag ingen svart thsirt sa for mig blir det svarta jeans, vit tshirt och svart kofta! efter skolan ar det practise, sen drar jag hem, gor iordning mig lite, drar till skolan for att spela powder puff (amerikansk fotboll fast med bara juniors och seniors tjejer) och efter det ar det stomp! det ar typ en dans, eller alla star i en klunga ooch hoppar upp och ner, ar vad jag hort iallafall!


haha, fin man ar pa kort klockan 7 pa morgonen och halvt dod.
nu ska jag kolla hur mycket jag har pa mitt konto, pengar alltsa, och sen borsta tanderna fast det ar en skit stor spindel i badrummet sa vetifan hur det ska ga till, men det far bli en utmaning som jag klarar av precis som jag sitter har, i USA, hos en familj jag inte kant i ens en manad. det blir bra. puss. jag saknar er


states

  • Iowa
  • Wisconsin

ben&jerry's

pa vagen hem sa stannade vi till vid en BEN&JERRY'S cafe, chocolate chip coockie dough och american dream blev det, och en vattenflaska for $6. looove america!

en del av det goda

haha sot. pavag till wisconsin!
forbandet, haha han var hysterisk. kunde icke sta still. men han var rolig, tog en tjejs kamera och tog kort pa alla i bandet = hansjalv med agaren till kameran, hahah!
abbie! vardsis :)
igar var awesome! akte klockan halv tva, var framme halv fyra. kollade lite i affarer, at tacobell och sedan slappte linda av oss vid konserten! har inga ord for forbandet, musiken var sa hog sa man horde inte han sjunga, haha. men the script, omg. grymt! visste forst inte vilka det var, kande bara igen nagra latar, men dom ar sjukt bra, fran dublin i irland. det var klart runt 11, var hemma halv tre! awesome!

this moment

Nu sticker jag till Wisconsin, the script ska fylla mina oran med musik tonight!
Sahar ser jag ut ikvall! jeans-american eagle, linne-ginatricot och troja-pac sun! vita skortil det och den rostgulfargade lilla vaskan.
Update: personalen inne pa pac sun tyckte min outfit var valdigt fin! haha

u know what?

det namnet som ar svarast att saga har i USA ar tro det eller ej, mitt eget namn. det later alltid bra nar andra sager mitt namn, men jag sager alltid olika varje gang, antar att det ar for att jag vet hur mitt namn egentligen ska uttalas. och mitt namn ar ganska svart att saga pa engelska, men japp. dar har ni det, jag hatar att saga mitt eget namn, for jag sager olika varendaste gang! lol

friday

hej pa er. igar hittade jag en dress, ja kan ni fatta det! som alla har fragat varje dag i skolan om jag har en dress an, och nu har jag det! skor tog jag med hemmifran, fick hem en kjol jag ska ha i skolan ocksa, asbra! hhah nu ar det ju nastan forkallt med kjol da men, haha.
idag sa sa david inte nagot heller, ellr jag undvek han hela tiden men skrev till han pa fb att jag bara ville ga med kompisar, han ba, please, you'r anly in the us once. och jag sa att det ar precis darfor jag vill ga med vannerna, har hort att det blir roligare da! och sa forsokte jag vara lite snall anda och saga tack for blommorna, att dom var fina. och da ska ju han forsoka var cool och ba: the were cheap haha. man ba: ? haha bye
sa ja, men ska snart ta pa mig lite klader och sen drar vi till cascade for att kolla pa tjejerna och killarna nar dom springer, tyvar far inte jag springa idag heller!!
$89 + $20 for att gora den kortare, tror jag. haha kill me
skorna fran H&M
sahar ser jag ut i skolan, det eller vit t-shirt, beiga byxor, och en gran fleece troja som man kopte i skolan!

intro application

intro application ar vad jag har nu, fast slutar snart. har gjort typ 10 sidor med dikter, wordart och clipart. men nu far vi gora vad vi vill, trakigt att typ inga bloggar funkar heller, men fordriver tiden med att kolla weheartit.com. undrar om david kommer vaga prata med mig idag, vi har tredje lektionen tsm, idrott. forvanar mig inte om han inte sager nagot idag, han kanske fatta att jag inte ville ga med honom, lol. ne men ska saga att det var gulligt av han men att jag bara ska ga med vanner, att vi kanske kan ga till Prom tsm, haha eller ska nog skippa det sista ;) men jaja, sager inget forens han fragar i alla fall!!

louise&pappa, hoppas allt ar bra!! har inte hort fran er pa typ 5 dagar nu sa hor garna av er, det ar inte sa att jag sitter har i USA och vill prata med er for att ni precis fatt en son eller sa, nej nej det skiter jag i. SKYPEA MED MIG FORFAN, OCH TA MED BRORSAN I KAMERAN!!!!!!! see ya later

homecoming?

HAHHAHAHA. idag pa min forsta free period (har tva irad) sa skulle jag och holly ga ut till hennes bil och lamna en sak, och da maste man ga till the office och saga till forst, sa da gjorde vi det och nar vi var dar sa sager dom att jag ska hamta nagra blommor innan jag gar hem, och jag ser blommorna men skiter i det. sa pratar vi om det pavag till bilen och kommer pa att det ar fran david, en kille som skrivit till mig pa fb nagra ganger, sagt att han vill prata med mig osv. vi har tre klasser tsm ocksa. iallafall sa gar vi tillbaka och hamtar endast kortet, och sa star det "Homecoming? David Trenkamp". HAHA, jag tyckte det var saaa pinsamt. for han ser verkligen inte bra ut, och har inte hort nagot bra om honom heller sa sjalvklart kommer jag saga nej. men i alla fall sa hade vi mass efter det, typ gudtjanst i skolan, eftersom det ar en katolsk skola, och jag var sa javla radd att vi skulle sitta pa samma rad, det gjorde vi inte men han kollade pa mig var 30e sekund enligt dom andra och ah, han har aldrig pratat med mig irl sa det ar lite wierd att han fragar om jag vill ga pa homecoming med honom, fast vi hade hort att han skulle fraga tidigare men alla trodde att han inte hade stake nog, men jo visst det hade han!
blommorna, visst det var gulligt av honom, tanker dock som sagt saga nej. juste. pa min andra free sa gick jag och laura ut och gomde blomman under laurens car, alla visste om att han fragat but still...

autumn

det marks att hosten ar pavag nu, idag var det riktigt kallt ( eller for kallt for att ha shorts), och jag alskar det. har langtat jatte mycke nu pa att jag kan ha mina kangor, halsduk, hostjacka, stickade koftor och jeans. belv sa himla taggad pagrund av det. vill aka och shoppa snart ocksa, maste kopa lite basics klader eftersom jag inte tog med sa myket av det, hade 30 kg men tog med jatte lite klader har jag markt...
igar sa var det awkward pa tv ocksa, missade hela for jag somnade, sa vaknade kl 1 e soffan, haha far inte kolla tv sa sent!! sa imorses var jag skit trott, hade en jobbig dag i skolan och ingen traning, istallet skulle vi hjalpa till infor homecoming, sa var kvar i skolan till 6!! fuck vad jag ar trott, nu har jag duschat, plockat ordning i rummet och ska lagga mig i soffan med lauren nu, det ar typ "our thing" att sitta i soffan varje kvall, kolla pa tv och gora laxor. matte laxan fungerar bast i soffan for mig, vet inte varfor jag aldrig gjort det forut for pa nagot satt far jag dubbelt sa mycket gjort om jag kollar tv samtidigt! men vi hors imorgon, love u!
ps. ni suger, ingen ynka liten kommentar. make it up to me och kommentera!!

cross country

kladerna i cross country, tavlings kladerna alltsa! lite lite tight, haha kommer kvavas nar jag springer i detta, men jag far inte ens springa pa fredag, fick inte idag heller, sa behover inte oroa mig an :)

dylan colt samuelsson

jag har gatt och blivit med lillebror, klockan 4 inatt svensk tid!

random

haha allt ar typ random har, enligt alla. alskar att spraket bara blir batre och battre for varje dag, kan ju komminicera( kommer inte ihag om man stavar det sa men, hehe) battre an vad jag kunde for 2 veckor sedan. ar skit glad att jag vi akte till mikaelas i lordags, for det gjorde att jag kan mycket mycket narmre alla andra, nu kan vi prata som vanner, och inte som att en amerikansk pratar med en utbytesttudent, vet inte om ni fattar men det kan vara skit jobbigt ibland att vara "utbytesstudenten". for jag vill inte vara hon som inget forstar, som man maste prata tydligt med (inte for att det ar jag, men anda) man kanner sig sa oforstadd(?)som till exempel min vmamma, om hon inte hor vad man sager sa sager hon alltid what's that? och det hatar jag, haha for det kanns som hon typ sager "vad ar det du sager, jag forstar inte riktigt, kan du prata riktigt" typ, fast hon sager det till alla sa det ar ju verkligen inte sa, men ah jag gillar det bara inte. nu kanns allt i alla fall jattebra, kan liksom ga runt i skolan och prata med folk om saker som man hort i skolan osv, alskar det for da kanner jag mig inte som en utbytesstudent, for det vill jag verkligen inte kanna mig som, gillar inte den kanslan. sen en javla bra sak med att vara utbytesstudent ar att varje gang i halsan som vi ska skiva sa kan jag alltid skriva fran mina erfarenheter som utbytesstudent, som idag skrev vi om sist jag kande mig valdigt ensam- dar har vi forsta dagen i USA. och massa sant, :)
juste har inte berattat detta men dagen jag kom hit sa akte i till the mall for att kopa skolklader, sa kolla jag pa byxor inne pa american eagle och jag forvantade mig att alla ar skit trevliga overallt, och det ar dom verkligen, men sa fragade vi en tjej som var vaaarldens bitch, vi sa att jag var fran sverige sa jag vet inte vilken storlek jag ska ha pa byxorna, sa sag jag hur hon kollade pa min kropp och ba: she'e definitely a four, men det visade sig att jag var en double zero, alltsa 00 instead of 4. haha right back to you bitch!
eftersom jag inte fick springa pa meetet idag, sa akte jag och lauren till lite affarer och handlade lite, kopte nagra folders, alltsa mappar, suddigum, massvis med godis, hamta upp min skol-polotroja jag bestallt och tog ut pengar, pa en drive in automat, haha skona amerika! letade efter lite saker till mitt rum, men hittade inget. ska kopa lite saker nar vi aker till walmart nasta gang, vill att det ska vara lite mer "mitt rum" sa jag trivs dar, nu har jag bara packat upp mina klader och ah ni vet, man vill gora det till sitt. sa ska kopa lite ljus, ramar och massa sma saker jag hittar :)
en liten mini vatten fontan sak i mitt rum, skit mysig. haha random pic. lol
fick ett kort fran Erin idag, lauren och jag fick varsit, tyckte det var jatte gulligt av Erin! det ar att vi ska ha middag och sa innan homecoming, vet inte vart efterfesten ar men vi tror det blir hos micheal.
skittles, reese's har jag inte mskat pa an. sen ar det tuggumi och en typ snickerskaka som jag pratade om forut, alskar den! kopte aven nagra sura langor, butterfinger som ar en chokladbar med peanut butter, aven en wonkas bla bla bla :)

prep meet

tjabba tjena halla! what's up? jag kom precis hem, ar ackligt svettig och har precis atit banan, fyra kakor och juice. om en timma drar vi till prep meet, vi har det nagon gang ibland, vart pa det en gang innan. da a man hos nagon av dom som ar med i cross country, ater massa mat och hanger! senare ikvall ska jag plugga. haha idag fick jag ga till the office, for att jag brytt mot our dresscode. jag har kopt ett par svarta stretchiga jeans fran amercan eagle, som lauren och linda sa att jag kan anvanda i skolan, och det har jag gjort, forra veckan. men idag sag Mrs. Ahlers att dom var for tighta, sa fick nagon gammal kjol, hehe. pa lunchen sa raka jag a en dubbelbricka ocksa, dvs att jag tog en bricka med dubbelt sa mycket mat pa, som killarna brukar ta, for dubbelt sa mycket pengar, sag inte det forens jag satt vid bordet haha :) juste igar sa skulle jag ta en promenad idetta omradet, och vi har en privatvag med massa buskar och trad pa sidan, sa nar jag gick fran huset till alla andra hus var jag ju tvungen att ga privatvagen forst, och det var fullt md grashoppor pa hela vagen. sen nar jag skulle tillbaka sa stod jag i 30 min och fun derade om jag skulle vanta nagon timma pa att doma ndra skulle komma tillbaka sa jag kan aka med dom pa privatvagen, for jag var sa jaaaaakla radd. sa jag sprang, vagen ar typ 1 km, hela vagen och typ lipa samtidigt, vissa var riktigt riktigt stora ocksa, usch det var sa jakla hemskt haha!
somnade i soffan igar ocksa, vaknade klockan 12 da jag la mig i sangen, vet inte heller om jag fatt en lillebror an men antagligen inte, hoppas allt gar bra bara!!! ska gora mig iordning lite nu, eller ska dra dit med traningskladerna men ska torka bort lite svett, haha fresh!!!! ciao
en jaaakligt gammal bild, det ar fran 8:an, haha 3 ar sedan :)

hemlangtan

hemlangtan ar nagot jag alltid haft. nar jag var liten fick mamma alltid hamta mig 5 minuter innan vi skulle sova, varje gang. jag saknar min familj sa himla mycket, speciellt i skolan da man aldrig riktigt gor nagonting. da sitterjag jamt och tanker pa min familj, hur bra min familj ar och vad jag skulle gora om jag var hemma just nu. jag tror mycket av min hemlangtan ar pga allt jag har framfor mig dar hemma, jag kommer komma hem till ett helt nytt hus, nytt rum som jag ska moblera och ha en lillebror. sa jag tanker ofta pa att jag vill komma hem till allt det nu, men jag har det bra har sa jag ska klara av detta. nu ska jag till min andra lektion, halsa! ni far ha det sa bra, och kommentera battre sa ska jag blogga battre. hoppas att min louise har fatt min lillebror nu ocksa, grattis till mig!!

jag alskar

  • de gula linjerna pa the highways
  • att alla bra filmer (utan reklam) och serier alltid ar pa tv
  • varmen
  • helteckingsmatta
  • att kunna ga in med skor pa
  • min stora sang
  • min garderob som har en egen dorr
  • att prata engelska
  • att alla ar sa trevliga
  • att jag har fatt vardens basta vardfamilj
  • att jag kan skratta sa jag inte langre kan andas med folk jag bara kant i tva veckor och inte kommer fran samma land
  • de runda handtagen
  • toalettspolaren, den ar icke likadan som i sverige
  • flaktarna i taket
  • att allt ar amerikanskt
  • att halla mjolk i glas fran en amerikansk mjolkbottle

P1140567.MOV - USA

sok pa P1140567.MOV - USA pa youtube sa ser ni en video dar jag akre golfbil med 5 amerikaner, coolt va!

saturday night

ah herre vilken natt! senare pa kvallen sa drog vi forst till affaren och kopte peace ice tea, tror ni jag had to pie hela natten eller? haha yes. kopte aven en typ snickerskaka, som var 5 cm tjock haha, fick dela den med josi for den var big big. nar vi kom till mikaela sa satt vi bara och pratade, at tacopizza och breadsticks, senare kom adam och tre andra killar, jag, mikaela, mikaelas lillsyrra, becca, holly och anna akte till "djungeln" med deras golfcar, serisot roligaste som finns. jag har alltid velat aka i en golfcar, och sa far jag till och med kora den!!! haaha :) sen sa ar det en tjej som heter amie och hennes pojkvan levi, (som ingen vill vara med typ for dom ar jobbiga tillsammans) ville att jag och lauren skulle hanga med dom och spionera pa mikaela och dom som var hos henne, amie visste inte att vi var dar, sa vi latsades att vi hade varsta festen icg dansa pa borden och blanda typ drpepper och 7up, hha latsades att det var alkohol da, sa att dom skulle tro det. sa tog jag, holly och becca golfbilen ut och kollar, sa hittar vi dom grasiga ute, haha. sen drog dom, alla tjejer sov hos mikaela, vi la oss vid 3 tror jag, det var haha sa jakla kul, hade skitroligt. idag ska jag bara gora laxor och slappa, har far ni bilder! :)
juste pavag till mikaela sa sag vi tva bilar pa en parkeringsplats sa vi ba "kolla drogdealer, kommer inte ihag svenska namnet for det" och sa ser vi att bilen brinner, sa vi parkerade bilen pa en grasplatt och kollade, haha och allt gick bra :)
i golfbilen, holly, anna, jag, mikaela, alyssa & becca.
djungeln, dom varnade mig for alligatorerna, haha kissa nastan pa mig
sotare saker far man leta efter!
holly, anna & becca. brownies hade dom ocksa, ah herre vad jag kommer bli tjock
spelade blablabla dance 2, haha I suck!

come on baby let us rock the town

Hejsan! Har ni en harlig natt? festar? sover? filmmys med vanner? det skulle jag haft om jag varit hemma idag, en filmkvall med mina fina vanner! det saknar jag ibland, nar jag ar ute med lauren och hennes kompisar, hora dom skratta at roliga minnen osv. men om 10 manader, da sa :) Idag var det ett meet, jag sprang dock inte. fragade mrs G om jag kunde, men eftersom jag bara varit med 2 ganger sa ar det for tidigt, men pa tisdag sa kanske :) bussen till staden vi skulle till akte 7.15 sa blev en tidig lordag, men det gick braa. akte the famous yellow school bus for forsta gangen, haha det var hm... obekvamt! haha det var sa kul for jag och lindsey skulle kolla tider pa lite olika stallen dar alla sprang, hur dom lag till och sa, sa skulle jag saga forsta tidern, som var 7.23. och sa sager jag 7.23 pa svenska till lindsey som ska skriva ner tiden, sa hor jag henne saga seven twentythree, hon kollade alltsa pa tidtagaruret. haha och sa kommer jag pa att jag sa det pa svenska, haha det har hant nagra ganger. som nar jag skypade med en fran sverige som var pa min skola forra aret, sa fragade nagra andra vad vi pratat om, sa sa jag "bara lite olika saker" pa svenska, hehe. for snabb omvaxling dar, sen kollade dom pa mig konstigt och bara what was that? haha.
har aven skypat med latsasmamma louise och pappa for forsta gangen idag, var harligt att fa prata med dom igen. nar jag sag dom forsta minuterna sa borjade jag nastan grata, saknar dom sa himla mycket!! nu ikvall ska vi ut och ata med nagra andra tror jag. igar var det football game, vi forlorade med 7-14 tror jag, forsta matchen vi forlora detta aret. nu ska jag ga upp och hora med lauren hur det blir ikvall, hors imorgon pusss!!
jag and laura igar under fotbollsmatchen, erin till hoger!

let's do this!!

hellooo, hur mar ni? jag mar bra!! igar var det mycket plugg, skippade traningen med laura och satt och plugga i skolan istallet, men nastan inget plugg i helgen! bara tva papper i comp(engelska) och 54 upg i algebra, haha :) igar var aven Tom's borthday, haha bade jag och lauren glomde av att saga happy birthday pa morgonen(eller jag visste inte). men sen pa kvallen kom abbie och morgan, sa at vi pizza och tarta :)
nu sitter jag i vardagsrummet och kollar pa friends, ater reeses puffs (sa jakla gott) och har haft practise. vi genade 1 block innan men ah, haha svettig blev jag iaf, lite jobbigt att springa i 25+ varje dag... ska strax duscha sen ikvall ar det football game, hemma match ocksa!! hors imorgon, love u!
mina traningsklader, shorts fran nike och gamla skor, linne (cut) fran laurens softball-team = sportbh fran vitorias secret!!
haha forsokte ta en hoppbild, min arm syns inte ens! coool jag ar va
lyckade for typ forsta gangen i mitt liv!!

a funny part of my life

Hello! What's up? Allt flyter pa har, ratt sa mycket laxor men det gar bra anda. De senaste dagarna har jag skypat med emelie&robin, atit, varit i skolan och hangt med friends. I fredags sa var det ju footballsgame i nagon annan stad, bortamatch alltsa. vi vann, som sist :) we are pretty good! kommer inte ihag vad vi gjorde i lordags men i sondags sa var det kalas for Bob 80 ar. senare pa kvallen sa kom laura hem till oss, kopte pizza och kollade pa sex and the city 1&2. som vanligt somnade jag och lauren i soffan, lol.
I mandags sa akte jag, lauren och linda till iowa city for shopping, letade efter klanning till homecoming men alla var skit fula, sa shoppade massa annat istallet, pa nastan tva veckor sa har jag handlat for 2000 kr, och jag tror kanske 2 saker av allt det ar for att jag vill ha det, resten ar for att jag maste ha det till skolan osv. Sa det ar ganska trist, att skolan och det tagit sa mycket pengar men ah. Igar sa var jag hemma efter skolan hela dagen, ingen practise pga att det var meet, alltsa "tavling" eller vad man ska saga, sprang 1 miles med lauren senare pa kvallen ocksa, at aven en slice spagettipizza, goottttt!
Idag da, kom hem for 20 minuter sen, har vart i skolan och sen practise. vi sprang 5 km idag, kommer inte ihag hur mycket det var i miles. hade aven ett test i algebra 1, det gick bra. testet pa staterna= huvudstaderna gick ocksa bra, 70/100. Och det var "valdigt bra" enligt Mr Correy, vet nagra som fick 49 och under, jag er awesssoooome! nu ska jag ta nagot att ata sen plugga, imorgon och pa fredag ar det practise igen, pa lordag ar det ett meet sa ska fraga Miss G om jag far springa da :) Hoppas ni har det bra dar hemma, ska kopa dator i helgen sa da kommer jag blogga varje dag :)
Allt forutom trosa och linne ar till skolan, linne fran American outfitters och trosa fran victorias secret
Allt till skolan flrutom vasten och vaskan, fran american peagle outfitters, sunpac, forever 21, victorias secret och nagon mer store!

from the beginning

Anonym om one way or another:
Berätta från början om din fam.Hur fungerar ditt lunchkort?Får du åka skolbuss på morgonen?När går du upp o slutar på dagen.Vad heter staden du bor i?Är ni flera stud i området?Har du fått några kompisar än?Finns det några snygga killar där.Hur går det att prata eng.Måste man ha en egen data med sej?Skypar du med din fam i sverige?Hur lång är tidsskillnaden?Hur är maten i skolan?Fick du lunchkortet,eller måste du betala för det.Lycka till...
Okej, hej vem du nu ar! kul att du fragar, alltid kul att svara :) Familjen... Jo min mamma, hon ar jatte snall verkligen. Hon skoter min tvatt(!!!!!), haha hon blev nastan smasur nar jag sa att jag kan skota den sjalv. I alla fall, hon ar jatte snall och hon far mig verkligen att kanna att man ar med i familjen. Jag umgas mycket med lauren och hennes kompisar. Eller vi hanger jamt tillsammans men det ar kul, for dom ar liksom mina vanner nu ocksa. Vi har i alla fall skit kul ihop, det ar oftast jag, lauren och josi och dom tva ar grymma tjejer, haha dom ar sjuka. lauren ar ocksa den som altlid kor oss, och aven om vi i baksatet inte behover ha balte sa kan man behova ha det anda, for hon ar inte en bra driver. she's a baad baad driver, vet inte hur manga ganger vi nastan krockat, ne men typ haha. hon borde inte ha korkort! :) min pappa har borta ar skit go, en riktigt amerikansk pappa med olmage, pa torsdagar sitter han pa irlandskapubben och kommer hem lite smavimsigt, satter pa irlandskmusik pa hogsta volym nar han ar pa bra humor och ah, han ar bara allmant go. Mormor och morfar ar varldens basssta, jag trodde forst att pga att dom ar irlandksa sa skulle dte inte vara riktigt amerikansk men that was just a lie, mormorn ar hur gullig som helst, har varldens skrikigaste rost och kallar mig honey och sager love u nar man ska ga, haha och morfarn vet inte ens vad jag heter, han glommer av det hela tiden och vet inte om jag ar laurens kompis eller om jag ar utbytesstudenten fran sverige, hehe. Staden jag bor i heter Dyersville, en liten stad med 4500 invanare och inga shoppingmalls, nagra ynka affarer och inte sa mycket mer. men jag gillar det, jatte mycket. om vi vill shoppa aker vi bara till dubuque som tar 20 min :) jag aker inte skolbuss, jag aker med lauren :) vi ar 4 stycken till utbytesstudenter i min stad, china, sverige, switzerland och nagon annan stans. har inte pratat med nagon av dom dock, jo jag har typ 4 klasser med china sa henne har jag pratat med, fast hon fattar typ inget och sa har hon en elektirks ordbok med sig overallt sa hon kan translate det hon inte forstar. Lunchkortet far man gratis, men man fyller pa med pengar sjalv. jag fyllde pa med 50 dollar, om dom inte tagit slut nar man ska aka hem far man tillbaka det som ar kvar, vet inte riktigt vad det kostar for varje lunch. Ja jag har fatt kopisar. Jag borjar typ 8;05 eller nagot, och slutar runt tre., jag har atta periods. Ja det finns snygga killar, men dom flesta ar tagna, och jag vet inte varfor killarna ar tsm med dom tjejerna for vissa tjejer ser ut som jag vet inte vad och killarna ar skitsnygga, utsidan ar inte allt but still... engelskan gar jatte bra, ibland kan jag sitta fem minuter och tanka pa nagot jag ska saga for jag vill att det ska lata precis som det gor nar dom pratar, men det komme rju inte handa sa det gar bra, ibland kommer nagra svenska ord upp som va, eller osv. om man maste ha data med sig beror pa, jag far ju sitta vid deras data men jag ska kopa en enda tror jag, kanns lite battre for jag vill ju kunna spara min bilder nagonstans osv. ja jag skypar med min familj, eller har gjort det en gang. En gang med min basta van emelie, en gang med syrran, mamma och latsas pappa. men inte med pappa och louise(latsasmamma). Ni i sverige ligger 7 timmar fore mig. Maten i skolan ar bra, lite som den svenska skolmaten nastan och man far alltid vlja bland massa gronsaker och frukt, fast sen far man ju alltid en kaka oksa, och man tar sanna dar sma mjolkpaket, jag tar alltid fettfri mjolk, testade chokladmjolk men det var inte gott till lunch.
Det var nog alla fragor, hoppas svaren ar enough :) kram

RSS 2.0