7.27

hallå. antar att inte många av er är uppe såhär tidigt på morgonkvisen? jag börjar jobba kl tio,,fast å andra sidan sa springer jag klockan sju varje morgon så det spelar väl inte så mycket roll när jag börjar. kan förövrigt säga att min bästta vän Anna i USA får sin utbytesstudent på lördag, såå avundsjuk.. jag saknar usa och mitt liv där så himla mycket, all mina grymma vänner, allt man gjorde och det fanns inte en dag man sa "vad ska vi göra idag då". vill tillbaka, jag kollar på bilderna från året om och om igen. den dära omvända hemlängtan att man längtar hem till usa är jobbig alltså. idag efter jobbet drar jag iaf till mamma så ska vi mysa lite, imorgon blir det upp tidigt för att åka till ullared med några kompisar, sen söndag blir det en heldag med mammsen. har inte sett henne alls typ sen jag kom hem från USA, har ju bara jobbat hela tiden. sen på måndag åker jag till västkusten och kommer hem onsdagen, så det är mycket på gång nu. men jag gillar det. nu måste jag äta något, puss.
när vi lämnade huset för att åka till flygplatsen, jag och lauren satt och grät hela resan dit... i miss and love you guys!

i'm gonna come back

den här "inte blogga tills jag flyttat" ger mig ett jääääkla bloggsug. har ju inte riktigt berättat om dom sista dagarna i usa, hemresan och ah hur jag haftd et och vad jag tyckt om året. så om någon vecka startar jag en helt ny, kommer ha kvar denna dock, och kommer skriva massor om året på både den nya och den gamla (sama inlägg om usa på denna och nya dock) så don't you worry, önskar dock jag inte slutade för nu har jag ju förlorat massa läsare så nu får ju inte dom chansen att höra och fråga lite. kom tillbaka! :) så en cecka kvar ungefär, sen är jag tillbaka ! :D

jag vill tillbaka

jag saknar usa så himla mycket, är så jäkla avundsjuk på dom utbytesstudenterna som åker nu i sommar. jag vill också åka, och det är nog den största anledningen till varför jag vill åka som au pair efter studenten. att känna den känslan igen, när man inte vet någonting och allt är nytt och man är så himla nervös och spänd och exalterad. men ändå så rädd och glad samtidigt. fan vad jag vill åka igen.

håll ut

hejsan. ville bara göra en snabb update såhär på kvällskvisten att jag fått napp om bloggsuget igen, men har bestämt mig att jag börjar blogga när vi flyttat. så i augusti ser ni mig på en annan ny blogg. stay tuned. godnatt.

it's over.

hejsan. tänkte bara säga att detta antagligen är mitt sista inlägg på denna blogg. den kommer finna kvar, no way att jag raderar den. men den kommer inte att användas, så ni behöver väl inte gå in här i fortsättningen och hoppas på ett nytt inlägg. för det kommer inte hända. tack för denna tid. ciao bella.

no one wants forever

var ett tag sen. det är sommarlov, vad mer ska jag säga. jag jobbar som en gås, typ. jobbar väl 4-5 dagar i veckan. kan inte fatta att jag har varit hemma i 3 veckor nu och endast träffat typ två vänner. känner mig så himla taskig men har inte haft tid med någonting. har inte haft en enda dag där jag kunnat vila och göra vad jag vill och actually have summer vacation. oh well, that's life as an adult I guess. jobb, jobb och pengar. ne men det blir gött med lön sen, denna sommarn kommer jag tjäna ihop en 25 tusen minus den där jäkla skatten då. det blir körkort och sparpengar till resor. annars då? på dagarna jobbar jag oftast, jag umgås mycket med min familj resten av tiden. igår var jag på middag hos en kompis till familjen och det blev god mat och lite jordgubbsvin, lite konstigt att dricka med päronen nu men det går. idag har jag varit redig och tog ut mig själv på en löprunda. märks ju att jag inte sprungit sen jag kom hem, men 25 min konstant löpning är bättre än vad jag skulle gjort innan usa. imorgon jobbar jag 12.30-20.30, västa tiden någonsin. efter det ska jag äntligen träffa simon för en gångs skull,sen är jag ledig på fredag och lördag har morfar sin årliga grillfest med släkten. sen jobbar jag måndag igen. men jag mår bra, saknar usa och mina vänner och familj. saknar dom väldigt mycket. fast jag känner det nästan aldrig, är så upptagen hela tiden. just nu lyssnar jag på Laurel och ligger i sängen. jag mår bra, mitt liv är bra. det enda jag behöver är väl kanske en kalender så jag kan ordna upp mitt liv lite. och en garderob, mina kläder ligger på golv och i resväskor, och jag har vart hemma tre veckor... godnatt <3

RSS 2.0