f r å g e s t u n d

nu är ju mitt utbytessår snart slut, (helt sjukt) så jag tänkte att om ni har några frågor angående mitt år eller vafd som helst så fråga på bara! jag ju haft sommarlov i en vecka nu så tid har jag, så ni blivande utbytesstudenter där ute, fråga på!
min första fotbollsmatch.

Kommentarer
Postat av: annalitborn

gahh, jag har redan bestämt att jag också tänker åka till USA, men hur mycket kostar det och hur fasen ska man få råd? hahakan du inte berätta lite mer, typ , steg för steg hur det går till ?:)

har kollat tillbaka på din blogg och såg attt det liksom inte direkt var bestämt en familj och ett datum du skulle åka dit osv? :)

2012-05-27 @ 13:05:14
URL: http://anneah.blogg.se/
Postat av: Linnea

hej, måste först säga att jag äälskar din blogg! har följt den jätte länge nu och tycker den är jätte bra! :)

Jag har besämt mig för att åka hösten 2013 och längar hur mycket som heelst men det enda jag oroar mig för är hemlängtan, jag vet att de flesta har hemlängtan någon gång men jag undrar om du har något tips utifall det blir jätte jobbigt? :)

2012-05-28 @ 19:46:46
Postat av: annalitborn

en fråga till , haha!

har du typ haft mobil när du varit där osv?

2012-06-02 @ 16:18:34
URL: http://anneah.blogg.se/
Postat av: Elsa

Hur gjorde du med engelskan? Var du proffs när du åkte dit och förstod allt de sa? Hur mycket mer har du lärt dig under ditt år i USA? Jag har pratat med amerikaner och tycker alltid de pratar ganska otydligt, och är lite nervös för att åka på grund av det...

Svar: Hej Elsa! Engelskan, jag var verkligen inte ett proffs men hag var väl inte dålig heller. Fick ett VG på muntliga nationella i ettan så det är väl hyfsat. Jag förstod i stort ett allting men i skolan kunde det vara lite svårare med massa nya ord och så. Men du kommer in i det rätt snabbt och det är bara att be dom förklara. Jag har lärt mig sååå mycket, engelskan, att vara ännu mer självständig, om mig själv och en sak jag lärt mig som jag aldrig kommer glömma av är att vill man något så kan man! jag har gjort så mycket jag har varit så nervös så att jag nästan svimmat för, men när den saken är avklarad så tänker jag bara tillbaka, den där nervositeten var väl onödig. Så även om du är nervös, DO IT ANYWAYS!! det är sååå värt det. hoppas du åker nu och får det bra, kramis!
emeliasamuelssson.blogg.se

2012-06-15 @ 14:11:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0