don't worry, be happy

nu har jag lugnat ner mig lite angående pengarna efter att ha räknat ut vad jag har att bolla med haha. men jag är faktiskt lite blogg sugen så jag tänkte redan nu rabbla upp vad jag har på min önskelista för min födelsedag som är om exakta två månader och tolv dagar. sooo here it is.
  • kamera - fast att jag får välja ut en när jag kommer hem istället, typ. eller en iphone 4. kan intbestäkamera - fast att jag får välja ut en när jag kommer hem istället, typ. eller en iphone 4. kan inte bestämma mig.
  • ray ban - ett par pilot ray ban vore fint, kostar runt 920 här.
haha that's prolly about it. pengar vore fint fint också.

that's prolly about it. pengar vore fint fint också.

too little time

hej på er. jag har lite panik just nu för jag har ingen aning om hur jag ska få ihop det med tid och pengar. här är lite saker jag har måste checka av
hej på er. jag har lite panik just nu för jag har ingen aning om hur jag ska få ihop det med tid och pengar. här är lite saker jag har måste checka av:
  • betala för att jag ska kunna spela soccer. 40 - activity fee 10 - socks 75 - warm up adidas (borde köpa detta men vet inte om jag har råd) så det skulle då bli 125 dollar, fuckkk.
  • i arizona så ska vi tydligen rida i bergen och det kommer kosta 70-75 dollar och det är inget jag kan välja eftersom jag är med min väns familj där borta.
  • klänning till prom. måste hitta en men vet inte hur jag ska ha råd, jag har satt en budget och den får högst kosta 150 dollar vilket är tusen spänn och eftersom det är en prom dress så är det väl helt okej, men skulle vara gör bra om den låg på 100 dollar. sen skor, och hår till det.
  • mall of america. vi ska till mall of america vilket är usa's största köpcenter innan jag åker hem och jag vill gärna spendera lite pengar där borta, kommer bli grymt.
  • kamera. jag behöver verkligen en ny kamera då min inte funkar längre, i somras så fucka den lite men nu är den helt fucked up. och eftersom den är 3 år gammal så tycker jag väl att jag förtjänar en ny. gärna en nikon 1 j1 eller canon g12 men det kostar ju lite.
  • telefon. jag vill ju självklart ha en iphone 4, bryr mig inte så mycket om den nya 4s utan en vanlig 4 funkar bra för mig. hoppas nu på att jag fått jobb på pressbyrån där min farmor jobbar, då blir det sommarjobb och vanligt extra jobb så jag ska väl kunna ha råd med en i sommar, hoppas jag.
så dom tre första är ju viktigast och soccer måste jag betala redan på onsdag... får lite klumpar i magen av att tänka på det. kameran köper jag hellre i sverige då jag kan ha försökring, mobil också. aja, nu vet ni det. det är inte alltid det roligaste att vara så här on my own. att hantera engar har alltid varit min starka sida tills jag började nian kan jag väl säga. nu går det lite utför, men det är ju svårt att motstå.

Travie McCoy

Image and video hosting by TinyPic

hola bebe

sitter i skolan just nu, har free. ska ha spanska om nagra minuter. idag i lunchen sa var det ris och kyckling, en scones biscuit och morotter, apple och nagon acklig cherry bar. aja, efter skolan ska jag val kora crosstrainer och sen plugga och sa. hors senare, pusselipooss

all the way you want it

idag var jag hur trött som helst imorse, och jag fick nu precis ett gör stort sug av köttbullar, potatismos med brunsås och lingonsylt, i alla fall så var det skit svårt att gå upp och jag klev ur sängen kvart över 7. annars har jag haft en bra dag som vanligt, umgås med andra personer än jag gjorde förra terminen eftersom jag har andra klasser och det är toppen. väntar som fan på emelies paket ocksa, varför kommer det inte!!! tog på mig löpar skorna när jag kom hem också, det blev trettio minuter endast springning med massa uppförsbackar, har inte sprungit sen decembr så koditionen är inte som den en gång var. kollade även one tree hill och jag och lauren satt och lipa, eller nej jag lipa inte lauren. ååååh har ni säsong nio på tv än eller?? nu ska jag sova. adios

fat tuesday

yalla. idag är det fat tuesday och imorgon så ska man ge upp något (give up) för typ lite mer än en månad, så är det iaf enligt den kristna traditionen och jag ska ge upp varenda liten söt sak! fast imorgon efter skolan ska jag gå och köpa mina choklad drops och äta, kunde inte köpa dom idag och dom måste jag ha för sista gången. så ah, annars har jag inte mer att berätta. körde lite övningar idag och hängde med anna efter skolan, vi gjorde massa wierd and random videos. ciaao

chao chao

tjena tjena. idag har inte hänt mycket, jag snoozade från halv sju till tjugo över 7, var i skolan, sov, kollade tv, åt k-special och sitter nu lite vid datorn. idag saknar jag min katt, precis som alla andra dagar. hon är så mysig min lille synne, klockan fem på morgonen när hon ska leka med mina ögonfransar, stå och stampa på min min mage och bröst och ta klorna i tårna. ååh min lille pyssemysselissekylletösse. haha nog om det, om sju minuter är klockan nio och då ska jag sova. ska inte kolla på videosar, nepp. men ni får ha det så bra så hörs vi, chao (bye på spanska).
jag och min kissemisse som myser (en bengal for your information)

one of the greatest night of my life

åååååh ni fattar inte vilken GRYM fredag jag hade, en av dom bästa nätterna i mitt liv. vid tre så åkte jag, lauren, mary, anna och micaela till Waterloo som är en timme bort. Där satte vi oss på nagon snabb pasta resturang och åt, sen till the mall en kvart. Vid 5 så drog vi till konserten, det är snowstorm music tour, och vi var i mitten av kön utanför för vi träffa några vi kände där. men sen så stod vi allra längst fram i kön, vet inte hur men det var så grymt, så under hela konserten stod i LÄNGST fram av alla, i mitten, hangde pa stängslet saken. åååh det var så sjukt grymt!! konserten slutade runt halv tolv och då drog vi till en afterparty fast det var ingen som dansade så jag och mina kompisar ställde oss och dansa själva på golvet haha det var så grymt kul. först var det Cris Cab som sjöng, vilken skön kille eller, så jäkla skön musik och röst har han. Höll hans hand för typ en halv minut också haha. Sen var det Grieves & Budo, han sög enligt mig, efter det var det Outasight som också var grym, sedan Gym Class Heroes (Travie McCoy) och han var så jäkla grym, eftersom vi stod langst fram så höll jag hans hand och jag hade ahn precis över mig när han ställde sig på staketet stängslet saken så hans fot stod precis bredvid min hand och jag var precis under han, så jäääävla grymt!!!! det sista var T-Pain, och han och hans dansare var så jäkla grymma, fyfan vad dom kan dansa, hans dj var också jävligt grym. Har öven blåmärken på mina höfter och sidlår pga att alla knöka som in i helvete på första raden så man stod och bröt sina ben i hela kroppen typ pga att det var så trångt första raden. kan inte fatta att vi stod längst fram, inte nära sängslet, vi hängde PÅ stängslet, man kan inte ha varit närmre, det är så grymt!!!! jag är så jäkla exalterad från igår kväll och har så jäkla mycket energi fast jag är dödstrött. vi kom hem vid halv två och då la jag mig i sängen och skypade med min pappa, styvmamma (känns alltid fel att säga styvmamma för hon är som en mamma för mig), syster och brorsan när dom åt frukost. det är ju pappas födelsedag så då fick jag va med han på hans birthday lite :) ska lägga upp bilder på bloggen snart och även videosar fast det blir nog på videofy tror jag :) idag ska jag bara träna och slappa, imorgon har jag match så taggar det också!!
me and anna ungs
micaela, me, lauren, anna w
travie mccoy
travie mccoy
random picture
when travie stood right over me, aah yeah
soo fucking hooot
me and lauren at an awesome concert!!
t-pain, don't have very many good pictures on him bc he was dancing all time
cris cab, handsome and an amazing voice to listen to!
so, as you can see it was an awesome concert even though we could smell weed and listen to drunk adults screaming and fihgting for spots, and they got KICKED out. sucks to suck i guess old ladyy!

t-pain and so on

hola amigos. jag kom hem for en trettio minuter sedan, åkte hem tidigare, och om ca 30 minuter så drar jag och fyra andra brudar till Waterloo för att gå på konsert, det blir T-pain och massa andra härliga artister att se! annars är det också jäkligt billigt, endast 22 dollar! men ska göra mig iordning nu, vi hörs imorgon eller senare ikväll!

valentine's day

hejsan. först tänkte jag berätta om alla hjärtans dag. dom närmsta dagarna i skolan så har vi under lunchen sålt a "crush to your crush". jag hjäplte till igår med att sälja dom och det är typ som fanta, sen kan man köpa suckers också så skriver man en lapp till vem det är och från vem sen så delas dom ut under sista lektionen för dagen. jag fick tre chrushes och jag drack en halv för jag är inget fan av pop. men jag ska spara dom andra två och ha som minne :) jag köpte även en till anna från danmark och skrev att det var från a secret admirer. haha hon fatta att det var jag typ senare på kvällen. efter skolan i alla fall så drog vi till micaela. det var jag, josie, lauren, micaela och anna w. vi åkte till dubuque för att äta på olive garden, sen target och köpte massa choklad ochh swedish fish och runt 7 så åkte vi mot bion för att kolla på the vow. den var bra, det slutade ju lyckligt men hoppades på att man skulle få se mer av hur det slutade. efter filmen så åkte vi runt i stan och pling plonga folk och och la alla hjärtans dag kort och sucker på deras dörr. vi kom hem vid 11 och vi la oss vid 2. vi snackade, jag och micaela färgade josies hår och jag var jur övertrött so, helst och garvade varenda minut under hela kvällen. speciellt i sängen är vi skulle sova. jag, josie och lauren i samma säng är ingen bra ide. lauren krigar om den plats hon vill ha och jag och josie garvar alltid åt ingenting haha. kommer sakna alla så mycket här, älskar dom jätte mycket och är så glad att jag har det så grymt här borta. idag så var dte inte min dag, jag åt aldeles för mycket godis igår så jag tränade i en timme och 30 min, åt tacos, fick palet av farmor och läste tidningen hon skickade. tack tack så jätte mycket, älskar er alla ♥ sen har jag gjort övningar och hängt med lauren och josie hela dan, ganska mysigt faktiskt. vi har varit lediga idag om ni inte förstod det. men nu är klockan halv tio snart och det är skola imorgon så nu ska jag sova. vi hörs, puss.
juste, hela kvällen igår så snacka vi om hur synd det är om oss och vi hade en riktig eat-our-feelings kväll, fast vi var ändå glada att vara singlar och såg säkert ut som ett gäng lesbiska tjejer. (man säger bög och bögar, men är det lesbisk och lesbianer?)

stay strong

jag vet att det kommer bli bättre imorgon, men jag saknar bara min familj så himla mycket. min fina lilla lillasyster emma, jag saknar henne väldigt mycket idag. det är bara så svårt ibland, alla tror att ens utbytesår kommer vara det bästa året i deras liv, men jag är inte helt hundra på det. även om man får uppleva så himla mycket colla saker, så finns det en sån hila stor saknad och ledsamhet under detta året. jag älskar min familj och jag skulle göra allt för att få träffa dom innan juni, att få hit dom en vecka och uppleva min vardag med mig. jag älskar er så himla mycket, och det här med saknad och hemlängtan blir bara värre och värre för mig. nu vet jag att jag snart, om fyra månader, kan träffa dom igen och då blir det inget tålamod kvar hos mig. jag älskar er, jag orkar inte sakna mer.

i skolan


saknar mitt blonda har lite, men bara lite.
hejsaaan. jag har engelska lektion nu, har haft 2 lektioner innan och Nathalie fran Switzerland har sin brorsa i skolan idag, aaaah jag vill kunna ta med min syster till skolan ocksa.. men antagligen blir det att dom inte kommer, faan alltsa. skulle vara sa himla kul om min syster kunde fa uppleva lite av mitt ar, skulle va sa himla kul att visa henne!! aja, nasta lektion ar clay and sculture och jag ar klar med min kruka sa jag gor nagot annat nu. sen lunch, free, spanish, free och sociologi. har huvudvark ocksa, aja jag ska hamta min julklapp fran emelie som ar at the post office right now. weehoo. ska bli gottigottgott, pusselipösssss ♥

summer

here's to pair of bikinis from our awesome victoria's secret. should I go for both of them? no? yes?

just another weekend

Hejsan! Hoppas ni mår bra, jag mår super duper fint! I fredags så åkte jag till Dubuque med tre andra tjejer för att kolla på The Woman in Black. Ååh sikken läskig film det är, såg dock inte ens halva för jag satt med luvan över blundan ögon (vafan säger man?) och händerna för öronen. den var så jäkla läskig så jag kunde inte ens kolla på den haha. Efter filmen så åkte vi hem eftersom vi tog den sena filmen, vi var gör trötta så vi slocka direkt när vi kom hem. nej jag skoja bara vi gick foresten till en college fest med massa fulla college people, det var skit kul. I lördags så drog jag och några vänner till tjejernas sista basketboll match, det var jätte sorgligt i slutet då hela laget grät eftersom det var sista gången dom spelade med the seniors. vi förlorade med 15 och vi åkte sedan hem och hade lite folk över. Vi var 10 pers i our basement och vi var på Omegle, kolla tv och spelade såndär bordfotboll eller vad det heter. Dom drog vid 12 så då färgade vi Josies hår och vi stekte ägg haha. Idag så skulle jag åka till Dubuque för att kolla när Anna dansar men jag ska skypa med min familj om fem minuter så så blev det inte. På teven är det valentines day marathons så jag ska kolla lite fina filmer idag också, och vi får ju inte glömma att work out. ha det fint fint, pusselipööss.
jag var med i tidningen, dock med felstavat namn.
at the guys basketball game we went to on friday. anna, amie and moa (me).
i tricked people into thinking i did my hair, new haircut and color haha. it's a wig btw.
creepy picture on josie
haha she got a big shadoobie on her forehead!!

USA - morgon stund har guld i mun (heter det så?)

 


worry less n smile more

aloha. idag är det måndag, älskade måndag.. har haft myror i huvudet hela dagen i skolan (ni vet so myror i benen fast i huvudet) men har klarat mig bra ändå. ag gjorde ett test i theo, gjord enästan klart min kruka i clay&sculputre, hade spanska test och fick ett "have a great night girls" från världens bästa principle. Mr. Meed är världens goaste principle/rektor. Han står alltid vid utgången och säger have a great night till alla och det gör seriöst min dag, alla gånger!!! efter skolan så la jag mig i soffan och kolla lite vänner, sen stekte jag två ägg och hoppade halft mätt upp på crosstrainern i 50 minuter. jag ska lägga mig tidigt idag för jag var riktigt trött imorse så om 20 minuter blir det läggdags, det vill säga klockan åtta prick. imorgon (idag svensk tid) så fyller min fina syster 15 år, grattis till dig tjejen. annars är livet bra idag, i'm keeping up with the motviation. har även skaffat twitter, esamuelssson heter jag om ni want to follow me.
vill ni se min bucket list? varsegoda.

Jump off a waterfall
Watch a meteor shower
Back pack travel
Write a book
Skydive
Bungyjump
Go to Hawaii
Move to a different country
Sleep under the stars
Go to Australia
See the northern lights
Go for a run in Central park
Road trips with no destination
Steel a street sign
Dance in the rain
Skinny dip in a lake at night
Run a marathon
Complete a scrapbook
Feel good about myself
Learn how to play piano
Kiss a stranger
Let go of a floating lantern
Go paragliding
Go snorkeling
Travel around the world with someone I love
Go to a carnival
Do a Chinese fire drill
Sleep in a car with some friends
Get something from an adult store
Toilet paper someon
  • Jump off a waterfall
  • Watch a meteor shower
  • Back pack travel
  • Write a book
  • Skydive
  • Bungyjump
  • Go to Hawaii
  • Move to a different country
  • Sleep under the stars
  • Go to Australia
  • See the northern lights
  • Go for a run in Central park
  • Road trips with no destination
  • Steel a street sign
  • Dance in the rain
  • Skinny dip in a lake at night
  • Run a marathon
  • Complete a scrapbook
  • Feel good about myself
  • Learn how to play piano
  • Kiss a stranger
  • Let go of a floating lantern
  • Go paragliding
  • Go snorkeling
  • Travel around the world with someone I love
  • Go to a carnival
  • Do a Chinese fire drill
  • Sleep in a car with some friends
  • Get something from an adult store
  • Toilet paper someones house
Dom fyra sistnämnda kommer checkas av här, det har jag and my american friends decided.

Also, since I'm already writing, I'd like to tell you that I right now look forward to Arizona in March and Mall of America (the biggest mall in America, we're gonna go there before I leave). and one more thing, PEACE OUT.

så mycket bättre

hej. idag mår jag mycket bättre, eller jag glömde av mina hemlängtan så fort jag satte mig i bilen påväg till min soccer game. det var väl mest att jag var hemma och kunde tänka, men sen fick jag något att göra. matchen gick jätte bra, eller laget vi skulle spela mot kom inte så vi spelade med några college killar och tjejer. fyfan vad jag svettades, världens största indoor plan så man fick springa som inihelvete om man ville åt bollen.
idag är det söndag och jag ska skypa med min mamma och systrar om en timma! annars så ska jag bara träna och slappa. ska ta en dusch också för jag har kvar mascaran från igår, somnade nämligen i soffan och vaknade senare på natten och la mig i min säng. hoppas ni har det bra så hörs vi senare idag eller i morgon. puss
ps. tack till dig mamma, farmor och syster ellen för era fina kommentarer. det hjälper så himla mycket och jag älskar er massor. massor med kärlek till er
ps. tack till dig mamma, farmor och syster ellen för era fina kommentarer. det hjälper så himla mycket och jag älskar er massor. massor med kärlek till er ♥

jag saknar er

idag så saknar jag min familj så himla mycket, sjävla tryggheten och att bara vara med dom. jag älskar er så himla mycket. jag doppade även äppel klyftor i kanel och socker, påminner mig så himla mycket om när jag var mindre och farmor alltid gjorde det. kan se framför mig ett minne från när vi satt i farmors gamla hus och vi alla satt i tv rummet och åt det. på ett sätt så vill jag åka hem så tidigt som möjligt, fast är jag lämnar detta så gör jag det för evigt så på ett sätt inte. det är bara det att jag saknar min familj så himla mycket (mina vänner också såklart). ne vafan nu sitter jag här och lipar också, en annan dålig sak är att min familj inte kommer och hälsar på längre. och det betyder att det kommer ta
nnu längre tid tills jag träffar dom. jag vill bara vara hos dom nu, hos min pappa, hos min mamma, farmor och ah ni vet, min familj. jag saknar er så himla mycket, och det är så jäkla jobbigt. det är inte samma sak för er, här är jag helt ensam. men ni har resten av familjen hos er. jag saknar er, jag vill komma hem och va med er, nu.
idag så saknar jag min familj så himla mycket, sjävla tryggheten och att bara vara med dom. jag älskar er så himla mycket. jag doppade även äppel klyftor i kanel och socker, påminner mig så himla mycket om när jag var mindre och farmor alltid gjorde det. kan se framför mig ett minne från när vi satt i farmors gamla hus och vi alla satt i tv rummet och åt det. på ett sätt så vill jag åka hem så tidigt som möjligt, fast är jag lämnar detta så gör jag det för evigt så på ett sätt inte. det är bara det att jag saknar min familj så himla mycket (mina vänner också såklart). ne vafan nu sitter jag här och lipar också, en annan dålig sak är att min familj inte kommer och hälsar på längre. och det betyder att det kommer ta
nnu längre tid tills jag träffar dom. jag vill bara vara hos dom nu, hos min pappa, hos min mamma, farmor och ah ni vet, min familj. jag saknar er så himla mycket, och det är så jäkla jobbigt. det är inte samma sak för er, här är jag helt ensam. men ni har resten av familjen hos er. jag saknar er, jag vill komma hem och va med er, nu.

USA - friday night

 


keeping up the motivation


USA - just randomly talking

 


thursday morning

these days pasts soo fast, can't believe it's thursday again. anyway, we got 2 hour delay this morning. mostly because of that you can't see anything outside. i'll blog more in school today. C.U

swedish problems


today

hello. I don't have enoughe nergy for writing in google translate (so I can get the three magic letter we swedes have) so I'll just write in english, hpe you guys don't mind. well, so today I went to school , with no make up. yay. after school I went home and ate something, worked out for an hour and then watched some tv. then I ate a 600 calories muffin, so I worked out for 45 minutes and burned the muffin away haha lol. so, I'm goignt o bed now. we don't have to wear outr uniforms tomorrow.

RSS 2.0